Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 9 éve, 2 hónapja
Értékeld a videót:
0 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Szőr Péter: A vírusvédelem művészete" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Szőr Péter: A vírusvédelem művészete

  2010. szeptember 14. 07:06:58 |

  Készítette: VideoSmart.hu

  A Symantec vezető víruskutatója elkészítette a kortárs vírusfenyegetések, védekezési módszerek és elemzőeszközök hiteles útmutatóját. SZŐR PÉTER a Symantec Security Response biztonsági mérnöke, aki 1999 óta vírusirtó technológiákat tervez és készít a Norton AntiVirus termékcsalád számára. 1990 és 1995 között Magyarországon elkészítette és tökéletesítette saját vírusirtó programját, a Pasteurt. Elismert számítógépes vírus- és biztonságtechnikai kutatóként rendszeresen előad a Virus Bulletin, EICAR, ICSA, és RSA konferenciáin, valamint a USENIX biztonsági szimpóziumán. Jelenleg a Virus Bulletin magazin tanácsadó bizottságában tevékenykedik, és az AVED (AntiVirus Emergency Discussion ) hálózat alapítótagja.

   részlet

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 3521 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 3521 Kedvencek között: 0
- Más oldalon: 0 Értékelések: 0
VideoSmart.hu

VideoSmart.hu további videótippjei »

A Symantec vezető víruskutatója elkészítette a kortárs vírusfenyegetések, védekezési módszerek és elemzőeszközök hiteles útmutatóját. SZŐR PÉTER a Symantec Security Response biztonsági mérnöke, aki 1999 óta vírusirtó technológiákat tervez és készít a Norton AntiVirus termékcsalád számára. 1990 és 1995 között Magyarországon elkészítette és tökéletesítette saját vírusirtó programját, a Pasteurt. Elismert számítógépes vírus- és biztonságtechnikai kutatóként rendszeresen előad a Virus Bulletin, EICAR, ICSA, és RSA konferenciáin, valamint a USENIX biztonsági szimpóziumán. Jelenleg a Virus Bulletin magazin tanácsadó bizottságában tevékenykedik, és az AVED (AntiVirus Emergency Discussion ) hálózat alapítótagja. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)