Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve
Megtekintve: 12716
Értékeld a videót:
7 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Driver Backup: Rendszerpartíció mentése bootolható CD-vel" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:


Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Driver Backup: Rendszerpartíció mentése bootolható CD-vel

  2009. november 15. 06:00:31 |

  Készítette: Fallout

  A Paragon Software Drive Backup 9.0 Express könnyen kezelhető, gyors és ingyenes megoldást kínál teljes merevlemezeink, vagy partícióink lementésére, másolására, visszatöltésére.

  Driver Backup: Rendszerpartíció mentése bootolható CD-vel részlet

 • Amire szükségünk lesz

  Paragon Software Drive Backup
 • Rendszerpartíció mentése bootolható CD-vel

  Ideális a frissen telepített Windows biztonsági mentésére, hogy egy rendszerösszeomlás utáni perceken belül használhassuk ismét kedvenc operációs rendszerünket, ráadásul a jól ismert, bejáratott beállításainkkal. A program Vista kompatibilis. Hivatalos honlap: http://paragon-software.com

  Válasszuk ki a Safe mode-ot, így az egér végig használható. Majd a Backup Wizardra kattintsunk. Válasszuk ki a mentendő partíciónkat, majd a Change backup settingsre kattintsunk. A Do not control…-t ne pipáljuk ki, a Set images-nél ha kivesszük a pipát, mi állíthatjuk be az állományunk nevét. Beállíthatjuk a tömörítés mértékét. A legnagyobb állomány méretét is beállíthatjuk és még jelszóval is levédhetjük a rendszert. A helyet állítsuk be, a majd kezdjük el a mentést.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 Következő oldal
Pierre214 (8 éve, 4 hónapja)
2015. július 14., 18:44:11 , kommentjeim száma: 2 db

10

Köszönöm a gyors választ. Valahogy én is ezt gondolom, mivel csináltam mentési és visszaállítási kisérletet úgy, hogy ezt a txt fájlt kiemeltem, nem volt benne és mindent végigcsinált rendesen, viszont a mentéskor generált egy új txt fájlt a mentett dolgok írásos jegyzetével, amely 10,3 MB. Ez egy olyan jegyzet, amely az összes meghajtót felsorolja részletes adatokkal és utána a mentett "C" meghajtót teljesen kivesézi. Vszínű, hogy tényleg jelentésféle lehet akkor, ha én felveszem velük a kapcsolatot. (hacsak nem automatikusan jelenti).Talán az a furcsa, hogy új mentés alkalmazásakor ezt nem törli, vagy nullázza, hanem hozzáadja az előző szöveghez, így viszont folyamatosan növekszik. Én elég sokat mentettem már 2011 óta és csak most vettem észre ezt a "megnőtt" fájlt. Ezek szerint minden Paragon mentés után ezt illik törölni, ha nem akarom elküldeni. A Paragont én nem tudom megkérdezni, gondolom, hogy nekem nem válaszolnának.
Mégegyszer köszi a választ.
Üdv. Pierre214
Fallout (8 éve, 4 hónapja)
2015. július 14., 09:16:30 , kommentjeim száma: 44 db

9

...válasz Pierre214 8. kommentjére:
TXT fájlként, gondolom, ez valami naplófélre lehetett, mikor mit csináltál. Legalább is, többek között, ezt a fájl szokták kérni, ha felveszed a supporttal a kapcsolatot, hogy megnézhessék. Ebből feltételezem, hogy a program működéséhez nincs szükség rá. De biztosat a Paragon tudna erről mondani.
Pierre214 (8 éve, 4 hónapja)
2015. július 13., 18:25:33 , kommentjeim száma: 2 db

8

Szia Fallout!
Kérdeznék a Paragonnal kapcsolatosan. A mentéskor a Paragon telepítési mappában lévő "Program" nevű mappába létrehoz egy "fdisk.txt" szöveges fájlt, ami a következő mentéskor tovább íródik. Én évek óta használom a Paragont megelégedéssel és csak most vettem észre, hogy valami miatt nő a "C" meghajtóm területe, még ha ugyanazt mentem is el tíz perc múlva megint. Rájöttem, hogy ezt a txt fájl növeli olyannyira, hogy már 570 MB-os volt. Ezt én kitöröltem mert növelte a mentett GB-ot. Szabad-e ezt törölni? Vagy használja valahová? Esetleg a Boot lemez esetében? Most csináltam egy mentést e nélkül és létrehozott egy új txt-t. Ezt kitörölve ugyanúgy visszaállítja a "C" meghajtót. Mire jó ez, kell ez, vagy minden backup után illik kitörölni. Annál is inkább, mert már ekkora fájlt nem olvas ki semmi, nem bírja memóriával.
Várnám válaszod.
Üdv. Pierre214
Fallout (11 éve, 4 hónapja)
2012. július 24., 19:17:50 , kommentjeim száma: 44 db

7

...válasz adam887 6. kommentjére:
Bocsánat, de nem használom az általad említett szoftvert.
adam887 (11 éve, 4 hónapja)
2012. július 24., 17:32:45 , kommentjeim száma: 78 db

6

Kérlek csinálj egy olyan videót fallout, hogy megmutatod, hogy hogyan használjam a zajcsökkentést adobe auditionban.

e-mailt is írhatsz:
E-mai cím
1. oldal 2 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 12716 Hozzászólások: 10
- VideoSmart.hu-n: 12716 Kedvencek között: 15
- Más oldalon: 0 Értékelések: 7
Fallout kicsi avatar Fallout

Fallout további videótippjei »

A Paragon Software Drive Backup 9.0 Express könnyen kezelhető, gyors és ingyenes megoldást kínál teljes merevlemezeink, vagy partícióink lementésére, másolására, visszatöltésére. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)