Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj

VideoSmart.hu - Fejlesztési napló

Kedves nézőnk!
Naplónkban elolvashatod, hogy milyen fejlesztések történtek a VideoSmart.hu-n az elmúlt időszakban. Igyekszünk felvezetni minden apró módosítást, hogy első kézből értesülhess az újdonságokról. Ha bármi ötleted van az oldallal kapcsolatban, nagyon szívesen várjuk levélben, vagy kommentként ezen az adatlapon.

2010.10.01.

Kocsma trükkök már a Facebookon is!
Megünnepelve, hogy túlléptük a VideoSmart Facebook csoportján a 6000-es rajongói számot, elindítottuk a Nap Kocsma Trükkje alkalmazást. Használd egészséggel, és mindenképpen ajánld ismerőseidnek is!!!
VideoSmart - Nap Kocsma Trükkje Facebookon

2010.09.25.

Mosolygósabb hozzászólások!
FlamingClaw noszogatására alakítottunk kicsit a hozzászólásokon :) Mától hangulatjeleket, és pontos kód részleteket is be lehet illeszteni. Előbbieket a szövegmező alatti ikonokra kattintva, utóbbit pedig jobbra, a Kód gombra nyomva. Reméljük ez a kis módosítás mindenkinek tetszik majd!
VideoSmart - Nap tippvideója Facebook alkalmazás

2010.08.29.

Elindult első Facebook alkalmazásunk!
Egy kicsit hidegebb vasárnapon készültünk el első Facebookos alkalmazásunkkal, a Nap videótippjével. Keressük a nap-, a hét- és a hónap videótippjét, melyet a te szavazatod alapján fogunk megtalálni! Magát az alkalmazást a linkre vagy a képre kattintva találhatod meg. Használd egészséggel, ossz meg mindent mindenkivel :)
VideoSmart - Nap tippvideója Facebook alkalmazás

2010.05.20.

Design váltás.hu
Némileg átalakítottuk a VideoSmart.hu oldal kinézetét. A változásokat azért eszközöltük, hogy kisebb képernyőkön, notebookon, netbookon, iPad-en, és hasonló készülékeken több látszódjon az oldalból egy letöltéssel, gördítés nélkül. Ha bármi észrevételed van az újítással kapcsolatban, esetleg új ötleteid lennének, küldd el nekünk bátran!
VideoSmart - Frissített design

2010.05.13.

Friss tippek Nokia telefonokon
Minden kedves nézőnknek, akik Nokia mobil telefonnal rendelkeznek, ajánljuk figyelmébe legújabb alkalmazásunkat. A Nokia féle Ovi.com oldalról ingyenesen letölthető a Friss tippek programunk, mellyel akár mobiltelefonról is könnyedén elérhetővé válnak a tippjeink.
VideoSmart - Nokia mobil alkalmazás

2010.04.29.

Új lejátszó
Eljött az idő, hogy haladjunk kicsit a korral. Talán már feltűnt, hogy frissítettük a lejátszónkat. Még egy kis ideig beta dázisban futunk, de hamarosan még egy két változás fog végbemenni. Reméljük mindenkinek tetszik az új kinézet, és a hamarosan elkészülő új funkciók.
VideoSmart - Új videó lejátszó

2010.03.20.

Reklámfaló.hu
Ismét egy újabb partneri oldalunk indulásáról számolhatunk be! A Reklámfaló.hu oldalon, csupán azzal is lehet értékes nyereményekhez jutni, hogy végignézel egy videófilmet. Ilyen lehetőség nem sok létezik a hazai neten, érdemes megtekintened! Ha ezt megtetted, mindenképpen csatlakozz a Facebook csoporthoz is!
VideoSmart - Elindult a Reklámfaló.hu

2010.03.17.

Elindultak a Webszeletek
Az Internet Explorer 8 tulajdonosok számára készítettünk néhány apróságot. Ha IE8-ban megnyitod a VideoSmart.hu főoldalát, a linksor alatt megjelenő zöld ikonnal három különféle webszeletet is telepíthetsz. Így még egyszerűbben értesülhetsz a legfrissebb tippekről. Ha segítség kellene a webszelet telepítéséhez, az itt található videót mindenképpen nézd meg!
VideoSmart - Webszeletek, Webslice, Webslices

2010.03.12.

Elindult a Bevezetem.hu
Örömmel számolunk be arról, hogy egy újabb oldalt sikerült elindítani, melyet a VideoSmart.hu rendszere táplál. A www.bevezetem.hu oldalon az éppen bevezetett, vagy éppen bevezetésre váró újdonságokról, érdekességekről lehet olvasni. Ha van egy kis idod, nézz rá Te is, és csatlakozz a Facebook csoporthoz is!
VideoSmart - Elindult a Bevezetem.hu

2010.02.22.

Elindult a MitFozzunkMa.hu
Szeretsz főzni? Kedveled az előkelő, ízletes, és úgy egyébként mindenféle finomságokat? Esetleg nem volt elég az a recept mennyiség, amit a VideoSmart-on találsz? Akkor a MitFozzunkMa.hu oldal neked készült! A VideoSmart.hu rendszerére alapuló weblapon egyre több finomságról olvashatsz recepteket, és nézhetsz videókat. Miután megnézted az oldalt, ne felejts el csatlakozni a Facebook csoporthoz sem!
VideoSmart - Elindult a MitFozzunkMa.hu

2010.01.30.

Legyél Facebookon is rajongó!
Kitettünk egy Facebook rajongói dobozt, ahova te is könnyedén bekerülhetsz, ha esetleg még nem tetted! Csak nyomj a Rajongó leszek (Become a Fan) gombra, és már benn is vagy!
VideoSmart - Facebook Fanbox - Rajongó leszek

2009.12.26.

Nem kell regisztrálni, lépj be Facebook-kal!
Karácsonyi ajándékunk egy Facebook bejelentkezés gomb, melynek segítségével kényelmesebben tudod használni az oldal minden funkcióját. Ha rendelkezel Facebook hozzáféréssel, be tudsz lépni azzal is a VideoSmart.hu oldalra, így nem kell egy újabb hozzáférést és jelszót megjegyezned! Keresd a Facebook bejelentkezés gombot, és tegyél egy próbált!
VideoSmart - Facebook Connect, Facebook bejelentkezés

2009.12.20.

Korlátozott statisztika
Több tippvideó feltöltő is jelezte, hogy szeretnék, ha videós statisztikáikat csak ők tekinthetnénk meg. A mai naptól a részletes statisztikát csak a készítők láthatják, a nézettségi adatokat persze mindenki megszemlélheti továbbra is.

2009.12.01.

Követések emailben
A közelmúltban bevezettük a felhasználók és kategóriák követését. Mostantól a friss követésekről email értesítést is kapsz, heti rendszerességgel - így biztosan értesülhetsz a kedvenceid új tippjeiről!
VideoSmart - Videó és kategória követés

2009.11.22.

Apró grafikai módosítások
Kísérleti jelleggel kicsit elkezdtük használni az oldalon a CSS3 adott grafikai lehetőségeket. Ezeket modern böngészőkben (Firefox, Chrome, Safari) tökéletesen láthatod, Internet Explorerben nem igazán fogsz változásokat észlelni. Ha érdekelnek az újdonságok, tedd fel az említett böngészők legújabb verzióját!

2009.11.11.

Kicsit megváltoztattuk a videó kitételi nézeteinket. Eddig azon igyekeztünk, hogy változatosan kerüljenek ki a videók, mostantól igyekszünk minél gyorsabban kitenni az elbírált tippeket. E mellett minden alkotó kap egy levelet, amint videója éles állapotba került az oldalon. Ha gondolod tölts fel te is most egy újdonságot!

2009.11.04.

A felhasználók követését és leiratkozását mostantól a profil oldalon is megtehetitek, ahogy kértétek. Köszönjük a segítséget, és továbbra is várjuk az oldal fejlesztésével kapcsolatos hasznos ötleteket!
VideoSmart - Követés profil oldalról

2009.11.03.

A követés dobozokat kicsit átalakítottuk a profil oldalakon. A dobozok fejlécére kattintva megtekintheted követőid és követéseid teljes listáját.
VideoSmart - Követés doboz átalakítása

2009.10.29.

A mai naptól kezdve a Videohirek.hu oldalon is megtalálhatjátok legújabb videóinkat! Hamarosan újabb oldalakon fognak megjelenni a hozzánk feltöltött tartalmak. Ha még nem töltött fel semmit, nyomj a jobb felül található feltöltés gombra!
VideoSmart - Videohirek.hu partner

2009.10.25.

A követéseidet mostantól a főoldalon, közvetlen a kiemelt videók alatt láthatod: így azonnal, és első kézből értesülhetsz, ha valamelyik kedvenc feltöltőd új tartalmat publikált!
VideoSmart - Követés doboz a főoldalon

2009.10.23.

Egy jó ideje tervezzük már a felhasználók követésének bevezetését, és a mai napon élesítettük ezt a részét is az oldalnak. A videók mellett jobb oldalt található Követem gombra kattintva feliratkozhatsz bármely felhasználó tippjeire.
VideoSmart - Követés, a felaszhnálók videóinak figyelése

2009.10.14.

A mai napon az iWiW bevezette a linkek megosztásának lehetőségét az üzenőfalra. Ezt a lehetőséget még ezen a napon mi is bevezettük, hogy minél több barátoddal és ismerősöddel tudd megosztani kedvenc tippedet. Keresd a videó alatt az iWiW logót, kattints, és mutasd meg másoknak, amit szeretsz!
VideoSmart - Videó megosztás iWiW-re

2009.10.02.

Ha már elkezdtél követni felhasználókat, az általuk feltöltött friss videókat mától a főoldalon is megtalálhatod - közvetlen a kiemelt videók doboza alatt.
VideoSmart - Főoldali követések

2009.10.01.

Saját profil oldaladon, a bal oldali oszlopban láthatod, hogy mely felhasználók követnek téged, illetve te kiket követsz.
VideoSmart - Követőim

2009.10.01.

Egy hosszabb fejlesztés után örömmel jelentjük, hogy mától követheted mások feltöltött videóit. Keresd a videók aloldalán a jobb oldali hasábban található profil dobozban a "Követem" gombot. Ha megnyomtad, saját profil oldaladon láthatod, ha az általad követett felhasználó új videót töltött fel!
VideoSmart - Felhasználó követése

2009.09.11.

Kicsikét átrendeztük a profil oldalon található videók megjelenítését. Mostantól egyszerre nem hatot láthatunk két sorban, hanem nyolcat. Apró, de reméljük kellemes változtatás. További kellemes tanulást mindenkinek!
VideoSmart - Profil oldali videók száma

2009.08.08.

Frissítettük iWiW alkalmazásunkat! Mostantól különféle kérdéseket megválaszolva is ajánlhatod ismerőseidnek a Tippek videón-t, illetve fejlesztettünk kicsit a profil nézeten is, hogy még személyre szabottabb legyen! Ha még nem telepítetted, itt az idő!
VideoSmart - Frissítettük iWiW alkalmazásunkat

2009.08.05.

Elkészítettük médiaajánlatunk és oldalunk bemutató animációját, a méltán elismert, hazai fejlesztésű Prezi.com segítségével. Ha te is megtekintenéd, itt a helyed, és ne feledd továbbküldeni minél több ismerősödnek! Köszönjük.
VideoSmart - Elkészült a médiaajánlat, oldal bemutató

2009.08.01.

Megváltoztattuk kicsit a feltöltési aloldalunkat: kiemeltük a fontos dolgokat, csökkentettük az olvasni valót és egy kis segítséget is elhelyeztünk rajta. Kellemes tipp készítést kívánunk!
VideoSmart - Megújult a feltöltés aloldal

2009.07.30.

Már egy ideje csokrokba gyűjtjük a sorozatokat, és mivel úgy gondoltuk, most már elegendő tartalom gyűlt össze, ezeket egy aloldalba szerkesztettük. A felső menüben, a Sorozatok-ra kattintva megtekintheted ezeket. Kellemes nézelődést és tanulást!
VideoSmart - Sorozatok gyűjtőoldal indulás

2009.07.24.

A hozzászólásokat a VideoSmart.hu indulása óta automatikus káromkodás-védő ellenőrzi. Ennek kicselezése továbbra is kizárást vonhat maga után, de mivel mi is tapasztaltuk, hogy nem volt tökéletes a rendszer, most finomítottunk kicsit rajta. További kellemes írást és olvasást mindenkinek!
VideoSmart - Automatikus káromkodás-védő finomítás

2009.07.18.

Annak érdekében, hogy kevesebb rövid hozzászólás születhessen a videóknál, a minimum karakterszámot felemeltük harmincra. Továbbra is kérjük, hogy amennyiben lehetséges, érdemben szóljatok a videók készítőihez!
VideoSmart - Kommentek minimális hossza

2009.07.11.

Mivel többen kértétek, a maximális 100 megabájtos feltöltési limitet megváltoztattuk 200 megabájtra. További kellemes tipp feltöltést kívánunk!

2009.07.06.

Mivel folyamatosan bővítjük partnereink listáját, kicsit átalakítottuk az oldal jobb hasábjában található "Itt is vagyunk..." dobozt. Mostantól véletlenszerűen és folyamatosan váltakozva jelennek meg a partnerek, persze a teljes listát is meg lehet tekinteni!
VideoSmart - Itt is vagyunk partner frissítés

2009.06.19.

Kicsit átdolgozzuk a publikus statisztikai rendszerünket, hogy minden felhasználó láthassa, a saját videóját pontosan mennyien tekintették meg más oldalakon - partnereinknél, vagy beágyazási kóddal továbbvive. Amint kész van az új mérés, jelenteni fogjuk!

2009.06.02.

Kicsit tovább fejlesztettük szerkesztőségi rendszerünket. Ezúttal a kommentek ellenőrzésének rendszerét alakítottuk még egyszerűbbre, hogy gyorsabban, és kényelmesebben tudjuk eltávolítani a kéretlen reklámokat, és az oldalra nem illő hozzászólásokat. További kellemes nézelődést és olvasást kívánunk mindenkinek!
VideoSmart - Egyszerű hozzászólás moderáció

2009.05.27.

Ezúttal kicsit saját munkánkat egyszerűsítettük. Belső szerkesztőségi rendszerünkbe beépítettünk egy modult, amivel még gyorsabban tudjuk kitenni a friss videókat YouTube oldalunkra. Ne feledkezz feliratkozni a YouTube-os VideoSmart.hu oldalra, hogy ott is követhesd a legfrissebb videótippeket!
VideoSmart - Gyors feltöltés a YouTube-ra

2009.05.22.

A mai napon elindult az iWiW-en a mi kis alkalmazásunk, a Tippek videón! Telepítsd te is, gyűjtsd kedvenc tippjeidet, és ajánld őket minden ismerősödnek! Az alkalmazást itt találhatod meg, rögtön amint beléptél az iWiW-re!
VideoSmart - Elindult az iWiW-en a Tippek videón alkalmazásunk!

2009.05.12.

A főoldalon a kiemelt videók méretét kicsit megnöveltük, hogy még jobban felkeltsék a figyelmet. Ezzel párhuzamosan, igyekszünk ezekhez a videókhoz látványosabb képet kitenni, hogy ne legyen zavaró akkor sem, ha esetleg számítástechnikai képernyőképet mutatunk. További kellemes böngészést!
VideoSmart - Nagyobb kép a főoldalra

2009.04.23.

Most, hogy az IWIW megújult, arra gondoltuk, mi is beújítunk kicsit! Mostantól, ha kilépsz az IWIW-ről, újra találkozhatsz a VideoSmart-tal, hiszen a kilépő oldalra kikerült linkünk. Ne feledd, bármerre jársz, nézz rá az új tippekre!
VideoSmart - IWIW kilépő oldalon a VideoSmart.hu

2009.04.22.

Kicsit átformáltuk a főoldal szerkezetét, hogy az aktuális, legfrissebb tippek feljebb kerülhessenek. Természetesen a fejlesztések doboza sem tűnt el egyelőre, csak a lista alá került.

2009.04.20.

A videó aloldalon, ha az "Új ablakban" linkre klikkelsz, a megjelenő videó méretét megnöveltük kicsit, hogy a teljes képernyős nézet alkalmazása nélkül is jobban látszódjon.
VideoSmart - Videó új ablakban nagyobb méretben

2009.04.17.

A közelmúltban sikerült megállapodnunk az Ansys nevű céggel, hogy az általuk fejlesztett és igen ígéretes Homesys rendszerben megjelenjenek a VideoSmart.hu videói. Így, a már meglévő, igen széles adásskálát tovább bővítették. A rendszerről további részleteket itt olvashatsz.
VideoSmart - Adásaink a Homesys rendszerben

2009.04.14.

A hozzászólások jobb oldalára, dekoratívan kikerültek a sorszámok, hogy könnyebben nyomonkövethető legyenek az egyes bejegyzések. Ha nem jól látszanak a számok, itt az idő, hogy kalibráld kicsit a monitorod :)
VideoSmart - Kommentek száma

2009.04.07.

Kicsit ki akartuk emelni, hogy a VideoSmart miben más, mint a szokványos videómegosztók. Készítettünk egy kis információs összeállítást, ami egy felhasználónak naponta csak egyszer jelenik meg, hogy ne legyen túl zavaró. Ha esetleg még nem tudnád biztosra: A VideoSmart.hu egy olyan videómegosztó, ahol minden egyes tartalom valamilyen ingyenes videótippel segít a mindennapokban!
VideoSmart - Miben más a VideoSmart?

2009.04.02.

Belépett felhasználóink a Beállítások / Lejátszó testreszabása menüpontban már nem csak egyedi lejátszót készíthetnek, de azt is beállíthatják, hogy a videók automatikusan elinduljanak, vagy sem!
VideoSmart - automata videólejátszás be- kikapcsolás

2009.03.25.

Elindult Facebook oldalunk is, ahova természetesen minden kedves új tagot szeretettel várunk. Érdeklődők és Facebook felhasználók mind kattintsanak ide!
VideoSmart - elindult a Facebook csoport

2009.03.19.

Szeretnénk felhívni a figyelmet egy igen látványos és hasznos fejlesztésre. Hamarosan egyre több adatlapon láthatóvá válnak fontosabb információk adott videók készítőjéről: még egy elegáns Google térképen is meg lehet találni amit keresünk. Mixersuli adatlapján megtekintheted működés közben. Ha érdekel hasonló partneri lehetőség, várjuk a jelentkezésed az info@videosmart.hu címen.
VideoSmart - térkép az adatlapon

2009.03.13.

Egyre több videó adatlapján érdemes lesz figyelni a jobb hasáb tetején található információs dobozt, ahol az adott videó készítő elérhetőségei találhatóak - ha esetleg szükséged lenne rá. Itt megtekinthetsz egy példát is.
Katalógus információk az adatlapon

2009.03.09.

Sokan érdeklődtek a felől, hogy nem lehetne esetleg írott formában is hozzájutni a tippekhez. Ez a lehetőség eddig is adott volt, ám most, a videó aloldalon alapból ez jelenik meg, és nem a hozzászólások. A szöveg fölötti gombokkal persze újra meg lehet nyitni, illetve dolgozunk további beállítási lehetőségeken is.
Alapértelmezésben az írott verzió jelenik meg

2009.03.04.

Már jó multkorában elindítottuk IWIW-es Klubunkat is, csak valamiért elfelejtettünk róla jelentést írni :) Most pótoljuk ezen hiányosságunkat. Csatlakozz te is a VideoSmart-hoz!
VideoSmart - térkép az adatlapon

2009.02.24.

A videó aloldalra, a lejátszó alatt kikerült néhány megosztásra buzdító gombocska (Facebook, Twitter, Startlap), mellyel segítheted népszerűsíteni az oldalt. Ne feledj belenézni a "további opciókba" se! Segítségedet előre is köszönjük.
VideoSmart videók megosztása

2009.02.20.

A statisztikánk szerint még elég sokan Internet Explorer 6-os böngészőt használnak. Csak az ő gépükön mostantól egy figyelmeztetés jelenik meg az oldal tetején arról, hogy esetleg ideje lenne frissíteni: nagyobb biztonság, gyorsabb böngészés a jutalom néhány perc telepítés után!
Telepíts friss böngészőt!

2009.02.15.

Az oldal fejlécében, regisztrált és belépett nézőink mostantól láthatják saját VideoSmart-os oldaluk pontos címét. Ne feledd: https://videosmart.hu/FELHASZNÁLÓNÉV - erre a linkre bátran hivatkozhatsz fórumokon, blogokban, vagy bárhol máshol is.
Fejlécben megjelenő profil link

2009.02.14.

Korszerűsítettük kicsit a regisztrációs felületet: kinézet, több segítség, pontosabb hibaleírás (ha éppen úgy adódik).
Fejlett regisztrációs felület

2009.02.13.

Kicsit helyreráztuk az oldalon található betűtípusokat, méreteket és szöveges megjelenéseket. A folyamatos fejlesztések miatt előfordultak bizonyos eltérések.

2009.02.11.

Átalakítottuk kicsit a címkék megjelenítését (példa folyamatosan a jobb sávban), így jobban észrevehető, melyek a népszerűbb témák.
Címkék megjelenítése

2009.02.09.

A videó aloldalon áthelyeztük a jobb oldalon található kategóriák listázását a cím alá, hogy jobban el tudjon mindenki igazodni a területek között.
Videó kategóriák áthelyezése

2009.02.07.

Némileg átrendeztük és átalakítottuk a szöveges Google Hirdetéseket az oldalon. Reméljük, hogy továbbra sem fognak senkit sem zavarni a böngészés közben. Kellemes nézelődést kívánunk!

2009.02.06.

A keresési aloldalon mostantól a felhasználókat is kilistázzuk. Ez a funkció jelenleg még nem annyira fontos, de a hamarosan elkészülő fejlesztésekhez kiválóan lehet majd használni! Íme egy példa, a megújult keresésre.
Felhasználók listázása keresésnél

2009.02.05.

A videó aloldalon egy kicsit el volt csúszva pár apróság, melyekkel nem belépett nézőink találkozhattak. A hibákat orvosoltuk, további kellemes nézelődést!

2009.01.30.

Több partnerünknél is elindultak csatornáink. Ha nézed a ComputerWorld TV, PC World TV vagy a GameStar TV oldalakat, tarts velünk ott is!

2009.01.26.

Elindítottuk a Twitter oldalunkat, melyet a www.twitter.com/videosmart címen érhettek el! Napra-, percre-, sőt másodpercre kész információt itt találhattok arról, ki mit csinál velünk, nálunk és úgy általában. Természetesen te is küldhetsz be rövid bejegyzéseket, mert mi is kíváncsiak vagyunk a te cselekedeteidre!

2009.01.25.

A videók aloldalán megnöveltük a lejátszó méretét, hogy a teljesképernyős módba váltás nélkül is jobban látszódjanak a videók.

2009.01.24.

Több száz videót újrakódoltunk az oldalon, hogy jobb minőségben nézhesse meg mindenki. Ezen videók elejére felkerült a néhány napja bevezetett új kezdő animációnk is!

2009.01.23.

Régóta várt fejlesztés készült el: saját profil oldaladon megtekintheted, hogy az általad feltöltött és még nem publikált videók milyen státuszban vannak.

2009.01.23.

Elkészült a legújabb bevezető animációnk, melyet elsőként erre a videóra tettünk fel: Windows 7: A kezelőfelület érdekességei

2009.01.15.

Több száz videót újrakódoltunk az oldalon, hogy jobb minőségben nézhesse meg mindenki. Ezen videók elejére felkerült a néhány napja bevezetett új kezdő animációnk is!

2008.12.30.

A videók nézettségi adata mostantól a partneroldalak (például Videa.hu) nézettségét is tartalmazza. Így pontosan látható, hogy mennyien látták a művedet!

2008.12.30.

A videók megtekintéséről összefoglaló statisztika került ki - a grafikon ikonra vagy a Statisztika fülre kattintva látható.

2008.12.28.

Megváltoztattuk a regisztráció biztonsági felületét, egészen pontosan a Captcha rendszert. Mostantól nagyobb felületen, érthető, elolvasható szavakat kell beírni.

2008.11.20.

A képes hirdetéseket kicsit jobban elválasztottuk a szerkezeti elemektől, így kicsit szellősebb lett az oldal.

2008.11.14.

A videó aloldalra is felkerült az általad létrehozott, egyedi logó.

2008.11.13.

A felhasználói adatlapon megjelent egy újabb doboz, amiben látható, hogy mely Kluboknak vagy már a tagja.

2008.11.13.

A felhasználói adatlapon átalakítottuk a legfrissebb feltöltött videó lejátszójának méretét.

2008.11.12.

A felhasználói adatlapon lejjebb kerültek a hozzászólások, előkészítjük kicsit a napokban élesben megjelenő változásokat!

2008.11.11.

A jobb láthatóság érdekében a Klubok oldalain nem a legkisebb, hanem a közepes képméretet jelenítjük meg mostantól.

2008.11.09.

Aprócska technikai hiba történt, és az automatikus lejátszás leállt a videók aloldalán. A hibát orvosoltuk.

2008.11.09.

A Klubok listázásához kikerült, hogy az adott Klubhoz mennyi videó tartozik.

2008.11.08.

A Klubok listázása tévesen ABC-ben jelent meg. Átalakítottuk frissesség szerintire.

2008.11.08.

Hivatalosan is elindult a Klub rendszer. Hozz létre te is többet, csatlakozz már meglévőkhöz, és kapcsold videótippeidet a megfelelő csoportosulásokhoz!

2008.11.07.

Egy kis technikai malőrnek köszönhetően rövid ideig nem lehetett hozzászólni a videókhoz. A hibát orvosoltuk.

2008.11.06.

A főoldalon, a főbb funkciókhoz kis ikonokat tettünk, hogy jobban elkülönüljenek az egyéb dobozoktól.

2008.11.04.

Újabb mérföldkőhöz ért a lejátszó egyediesítése! Saját adatlapján bárki egyedi lejátszót hozhat létre: megváltoztatható a színséma, és saját logó is feltölthető a videóhoz. A logó megjelenik a beágyazott videókon is!

2008.10.30.

A videó aloldalon a kapcsolódó címkék mérete a szerint változik, hogy mennyire népszerűek az oldalon.

2008.10.28.

A jobb oldalon megjelent egy friss doboz, melyben az éppen aktuális, témák szerint rendezett címkéket láthatod - a népszerűbb címkék hangsúlyosabbak. Kattints rájuk, és azonnal megjelennek a kapcsolódó videótippek!

2008.10.25.

A videó aloldalon átalakítottuk a Hozzászólásokat és a Szöveges verziót "füles-dobozos" rendszerré. A videók továbbra is a lehető leghamarabb kikerülnek, a tippek szövegei, a receptek pedig utólag, néhány nap késéssel olvashatók.

2008.10.12.

Kicsit átalakítottuk a Szakértők oldalán található keresőt. Mostantól a valódi nevek beírása is ad találatot.

2008.10.08.

A jobb oldalon található "Legtöbbek jelenlegi kedvencei" dobozba bekerültek a videók képei is.

2008.10.08.

A videók aloldalán a Kapcsolódó videók dobozt átalakítottuk: innentől a részletes nézet az alapbeállítás.

2008.10.07.

A főoldalon megváltozott a Kiemelt videók elrendezése és lapozása. A videó ajánlatok mostantól követik a különféle ünnepek, fontosabb események tematikáját.

2008.10.06.

Kilenc hónapnyi tapasztalat után elindítottuk a VideoSmart.hu korszerűsített változatát. Nemcsak a külcsín esett át komoly módosításokon, de a rendszer többféle videó és audio formátumot ismer, mint eddig.

2008.10.03.

Azon videók alatt, amelyek valamilyen sorozathoz kapcsolódnak, mostantól megjelenik egy újabb videó lista (példa). A sorozatokat folyamatosan bővítjük, ahogy érkeznek a friss tippek.

2008.10.03.

A jobb oldalra kikerült egy igen speciális dobozka. "Ez történt most" néven megtudhatod, hogy milyen nézői aktivitás történt a legutóbb az oldalon!

Ez történt most


3 napja

DavidPlunc csatlakozott a VideoSmart-hoz.


4 napja

WilliamEssep csatlakozott a VideoSmart-hoz.


7 napja

HelenGog csatlakozott a VideoSmart-hoz.


9 napja

SialisshopWailm csatlakozott a VideoSmart-hoz.


12 napja

Gabriella1983 csatlakozott a VideoSmart-hoz.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan rakjuk ki a Rubik kockát? 2. rész, második sor kirakása című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan rakjuk ki a 2x2-es Rubik kockát? című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan rakjuk ki a Rubik kockát még gyorsabban? 1. rész, első két sor című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Ünnepi, csokis brownie készítése egyszerűen, dióval díszítve című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Karácsonyi reggeli forró csokis ital készítése című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Ajándék gyümölcsös pálinka készítés című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Forró alkoholos tejes ital készítése című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan készítsünk tojásos melegszendvicskrémet? című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan készítsünk sonkás-tormás melegszendvicskrémet? című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan készítsünk kapribogyós melegszendvicskrémet? című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Melegszendvics gyorsan és egyszerűen című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Szalvéta hajtogatás - 2.rész, vitorláshajó című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan hozzunk létre láthatatlan mappát Windowsban? című tippet.


12 napja

reka4444 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan készítsünk kikapcsolás gombot Windowsban? című tippet.