Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 9 éve, 5 hónapja
Megtekintve: 35634
Értékeld a videót:
10 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Egyszerű jóslás tarot kártyával" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Egyszerű jóslás tarot kártyával

  2008. június 4. 08:43:02 |

  Készítette: Bosziplaza

  Az alábbiakban egy egyszerű kártyajóslást tanulhatunk meg, amit bárki meg tud csinálni otthon, amennyiben rendelkezik egy pakli tarot kártyával és a hozzávaló könyvvel. Persze nem lesz olyan mint egy jósnőnél...

   részlet

 • Amire szükségünk lesz

  Tarot kártya
 • Keverés, kártyahúzás

  Keverjük meg alaposan a kártyákat. Keverés közben koncentráljunk a kérdésünkre. Jelen esetben a kérdés: hogyan mutathatnám be, hogyan jósolok? Miután megkevertük a kártyákat, terítsük szét és válasszunk ki négy lapot. A paklit akár össze is húzhatjuk.
 • Nézzük meg a lapjainkat

  Az első helyre a főpapnő került, a másodikra a korongok, ami Crowley-nál a hatalmat jelzi. A harmadik helyre a botok királynője, a negyedik helyre pedig az ördög. A megfejtése ennek kb. annyi lenne, hogy mivel a megérzésekről van jelen esetben szó. Az első kártya azt mutatja, hogy mit nem kell tenni, tehát nem kell uralni a szavakat és pontosan meghatározni a dolgokat előre. A harmadik kártya azt mutatja, mi az, ami fontos és mit kell megtenni, saját elképzelések szerint kell továbbmenni. A negyedik kártya mutatja ennek az eredményét, ami az ördög képében azt mutatja, hogy teljesen a mélységekből hozhatjuk elő a megoldást.
 • Hogyan jósoljunk magunknak?

  Ilyenkor nem lehet használni az intuíciókat, ezért az Útmutató tarot című könyvből lehet megnézni a kártyák jelentését. Keressük ki az előző lapokat. A főpapnő itt azt jelzi, hogy bízott intuíciójában. A második lap, ami azt mutatja, hogy mit ne tegyünk a könyv szerint: ne most gondoskodjon következetességről, tisztázásról és struktúrákról. Ne bizonyítsa be hatalmát vagy ne építse ki. Amit tenni kell, a botok királynője jelentése: az a fontos, hogy vesse be minden csáberejét. A végeredmény, az ördög lap: mélyebben megérinti valódi indítékait.
  Tehát a könyv nagyjából ugyanazt mutatta, amit az intuíció mondott, de a legjobb olyan valakinek jósolni, akiről nem tudunk semmit.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
qwertzuiop545451 (6 éve, 10 hónapja)
2011. január 5., 15:35:18 , kommentjeim száma: 20 db

0  +1  -1 

2

jo vgay grat feltüdnád venni velem a kapcsolattot
Email fellner.mark@gmail.com köszi
Daneesz (8 éve)
2009. november 8., 13:15:59 , kommentjeim száma: 111 db

0  +1  -1 

1

Nekem tetszik, én 100%-osan hiszek az ilyen dolgokban

Statisztika

Megtekintések száma: 35634 Hozzászólások: 2
- VideoSmart.hu-n: 35634 Kedvencek között: 5
- Más oldalon: 0 Értékelések: 10
Bosziplaza

Bosziplaza további videótippjei »

Az alábbiakban egy egyszerű kártyajóslást tanulhatunk meg, amit bárki meg tud csinálni otthon, amennyiben rendelkezik egy pakli tarot kártyával és a hozzávaló könyvvel. Persze nem lesz olyan mint egy jósnőnél... (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)


Tarot kártyák különbségei részlet
04:02