Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve, 5 hónapja
Megtekintve: 12327
Értékeld a videót:
7 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Nokia 5800 - Zene másolása mobilra" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Nokia 5800 - Zene másolása mobilra

  2009. április 11. 18:59:54 |

  Készítette: SImon84

  Ebben a tippben azt nézzük meg, hogy milyen módszerekkel tudunk zenét rakni telefonunkra, vagy hogyan tudjuk a már meglévő zenéinket elküldeni másoknak, vagy felmásolni számítógépünkre.

  Nokia 5800 - Zene másolása mobilra részlet

 • Amire szükségünk lesz

  Nokia 5800
  PCSuite
 • Zene másolása Nokia 5800 telefonnal

  A Music Store menüpontot nézzük meg elsőre, sajnos ezt a szolgáltatást Magyarországon egyelőre nem tudunk elérni, ami pedig a Nokia online zeneboltja, ami egyelőre az Egyesült Királyságban működik. Ha nálunk is működni fog, egy weboldalra kell majd beregisztrálnunk, ahol előfizethetünk a szolgáltatásra, amiért bizonyos mennyiségű dalt tölthetünk le.
  Bluetooth-szal küldhetünk zenéket másik telefonra, azoknak ajánlott, akik csak egy-egy dalt szeretnének átküldeni, mivel körülményes és hosszadalmas a megoldás. A küldő telefonon válasszuk ki az adott dalt, hogy mivel szeretnénk átküldeni, majd küldhetjük a dalt. Ha nincsenek párosítva a telefonok, állítsuk be ezt is, illetve azt is állítsuk be, hogy megbízható a készülék. A másik telefonon üzenetként kapjuk meg, ahol lejátszhatjuk vagy elmenthetjük.
  A Music player alatt válasszunk ki egy dalt, amit tovább szeretnénk küldeni, elküldhetjük MMS-ben (a telefon szoftvere 600kb-nál nagyobb fájlt nem enged átküldeni MMS-ben, illetve Magyarországon 300kb lehet egy MMS), vissza- vagy átküldhetjük egy másik telefonra, illetve feltölthetjük. A feltöltéssel érdemes vigyázni, a nagyobb fájlokat költséges feltölteni.
  Ha a telefon oldalán kinyitjuk a műanyag reteszt, kivehetjük belőle a Mikro SG kártyát és így egyszerűbb rámásolni fájlokat. A telefont mindig kapcsoljuk ki, ha a memóriakártyát cseréljük.
  A legegyszerűbb, ha egy mini USB-kábellel összekötjük a telefont a számítógéppel és a PC Suite programmal másoljuk át a dalokat a telefonra. Válasszuk ki a kapcsolatot, ha először kapcsoltuk össze a telefont a számítógéppel, megkérdezi a program, hogy szeretnénk-e az összes számítógépen tárolt zenét összegyűjteni, illetve kiválaszthatjuk, hogy milyen formátumú zenéket keressünk. Teljesen egyszerű felületen nézhetjük meg a telefonon, illetve a számítógépen tárolt dalokat. A másolás egyszerű és gyors.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
adam887 (10 éve, 4 hónapja)
2013. május 17., 17:41:01 , kommentjeim száma: 78 db

3

...válasz -MaRcElL- 2. kommentjére:
Ezt minek írtad? Van akinek pl sony xperia van
-MaRcElL- (12 éve, 6 hónapja)
2011. március 27., 15:44:26 , kommentjeim száma: 8 db

2

nekem nokia 52 30 am van hasonlóak
ruppmark (12 éve, 8 hónapja)
2011. január 31., 18:09:51 , kommentjeim száma: 27 db

1

hogyan veted fel ezt a videot???????

Statisztika

Megtekintések száma: 12327 Hozzászólások: 3
- VideoSmart.hu-n: 12327 Kedvencek között: 1
- Más oldalon: 0 Értékelések: 7
SImon84 kicsi avatar SImon84

SImon84 további videótippjei »

Ebben a tippben azt nézzük meg, hogy milyen módszerekkel tudunk zenét rakni telefonunkra, vagy hogyan tudjuk a már meglévő zenéinket elküldeni másoknak, vagy felmásolni számítógépünkre. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)