Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 8 éve, 12 hónapja
Értékeld a videót:
6 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Nyomtató tonercsere: 1. rész, OKI nyomtatók" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Nyomtató tonercsere: 1. rész, OKI nyomtatók

  2010. július 20. 14:56:51 |

  Készítette: Center.hu

  Ha nyomtatónk a festék kifogyás tüneteit kezdi produkálni akkor érdemes a tonereket megvizsgálni. Bizonyos esetekben segíthet a toner megrázogatása, de ha nyomtatónk ezek után is szörnyű nyomatokat készít akkor már csak a tonercsere segít.

   részlet

 • Amire szükségünk van

  nyomtató
 • OKI nyomtatók

  A színes nyomtatót több lapszámot bírnak havonta, nagyobb teljesítményűek. A gyári tonereket könnyen felismerhetővé tették azzal, hogy a benne lévő fóliát leragasztották, illetve a dobozon egy hologramos gyári matrica látható. Nem gyári tonereket érdemes kerülni, mert utántöltött vagy felújított tonereknél a festékanyag nem mindig felel meg a gyári elvárásoknak, ami a nyomtatót károsíthatja.
  Gyári tonerek dobozában található egy lezárható zacskó a használt tonerek számára. Mivel ezekben vegyi hulladék található, ne dobjuk a kukába, keressünk megfelelő gyűjtőhelyet.

  A nyomtatón jól látható nyitógomb segítségével tudjuk kinyitni a készüléket. Színeseknél négy tonert láthatunk. Vegyük ki a nyitófül segítségével az egységet, helyezzük be az új tonert. Zárjuk vissza a nyomtató tetejét.

  Minden toneren egy védőcsíkot láthatunk, a szalagot távolítsuk el behelyezés előtt. Óvatosan kezeljük a tonereket, ne szóródjon ki a festék az egységből.

  Lézernyomtatókban a festék por állagú, ezt a port égeti fel az eszköz a papírra. Magához az égetőműhöz nem tudunk hozzáférni, de ne érjünk hozzá, mert forró lehet.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
mozillafirefox12 (6 éve, 2 hónapja)
2013. április 29., 19:54:52 , kommentjeim száma: 5 db

0  +1  -1 

2

Center.hu!
Itt nem égetőmű, hanem lézerfej van benne és amikor az adott rész a papír fölé ér akkor a megvilágítás hatására ráég!
rakapo (8 éve, 12 hónapja)
2010. július 23., 08:53:55 , kommentjeim száma: 22 db

0  +1  -1 

1

Az oki szerintem az egyik legszebben nyomtató nyomtató. :-). Igényes csomagolás, jó minőség. Csak a szívem szakad meg mikor festéket kell benne cserélni, mert az árát is megértik rendesen.

Statisztika

Megtekintések száma: 5193 Hozzászólások: 2
- VideoSmart.hu-n: 4079 Kedvencek között: 0
- Más oldalon: 1114 Értékelések: 6
Center.hu

Center.hu további videótippjei »

Ha nyomtatónk a festék kifogyás tüneteit kezdi produkálni akkor érdemes a tonereket megvizsgálni. Bizonyos esetekben segíthet a toner megrázogatása, de ha nyomtatónk ezek után is szörnyű nyomatokat készít akkor már csak a tonercsere segít. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)