Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve
Értékeld a videót:
4 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Vírusirtásra alkalmas helyreállító lemez készítése NOD32-vel vagy ESS-sel - 1. rész" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Vírusirtásra alkalmas helyreállító lemez készítése NOD32-vel vagy ESS-sel - 1. rész

  2010. július 11. 20:54:44 |

  Készítette: cbs362

  Az alábbi videómban bemutatom, hogyan hozzunk létre gépünk vírusfertőzésből adódó működésképtelensége esetére egy olyan helyreállító lemezt NOD32-vel vagy ESS-sel, amivel operációs rendszerünk felállása nélkül vírust keresni és irtani tudunk. Illetve fájljainkat kimenthetjük egy parancssoros fájlkezelővel, esetünkben a Far Manager-rel.

  Vírusirtásra alkalmas helyreállító lemez készítése NOD32-vel vagy ESS-sel - 1. rész részlet

 • Amire szükségünk van

  Eset NOD32
  Far Manager
 • Vírusirtásra alkalmas helyreállító lemez készítése

  Az ESET NOD32 csomagban a 4-es verziótó kezdve létezik egy helyreállító modul, amelynek segítségével bootolható recovery cd-t hozhatunk létre, amivel vírusirtást tudunk végrehajtani az operációs rendszer elindítása nélkül, vagy fájlokat másolhatunk ki, az operációs rendszer elindítása nélkül.
  Váltsunk Hozzáértő módra, majd Eszközök, Helyreállító cd készítése, amihez a Windows AIK 6001-es vagy újabb verzió szükséges. Kattintsunk a Továbbra, majd a megjelent linkre. A telepítőkészlet mérete több, mint 1 gigabájt. Az iso fájlt írjuk ki dvd-re vagy készítsünk virtuális meghajtót. Telepítsük.

  Közvetlenül CD-re vagy DVD-re vagy USB meghajtóra is kiírhatjuk. A többi tulajdonságot állítsuk be értelemszerűen. A külső alkalmazások belefoglalását pipáljuk ki. Adjunk hozzá egy fájlkezelő alkalmazást, a Far Managert, amire keressünk rá a Google segítségével.
  Hozzunk létre egy mappát az asztalon, majd az Far Managert tömörítsük ki. Jelöljük ki a mappát, adjuk hozzá a NOD32-höz.
  Menjünk a www.eset.hu oldalra, majd a letöltéseknél kattintsunk arra a változatot, amit mi használunk, adjuk meg az elérési útját. Töltsük ki a többi mezőt értelemszerűen.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
cbs362 (13 éve, 6 hónapja)
2011. január 4., 20:41:26 , kommentjeim száma: 27 db

5

...válasz Makemebad 4. kommentjére:
majdnem...az esetnél mondjuk szerencsés az ember, mert korlátlanszor újra lehet telepíteni a próbaváltozatát...technikailag ugyanazt a védelmet nyújtja a próbaváltozat is, leszámítva azt, hogy a próbaváltozat ritkábban végez autom. frissítést, és hogy nem jár hozzá technikai terméktámogatás.
Makemebad (13 éve, 6 hónapja)
2011. január 3., 16:53:44 , kommentjeim száma: 2 db

4

Helló!
Én az ESET Smart Security próbaváltozatát használom már egy jó ideje. Miben különbözik a próbaváltozat a teljes változattól, ugyanazt a biztonságot nyújtja??
cbs362 (13 éve, 8 hónapja)
2010. november 14., 16:09:52 , kommentjeim száma: 27 db

3

...válasz alex.z 2. kommentjére:
A windows AIK egy olyan eszközkészlet a Windowshoz, amivel Windows alapú telepítőlemezeket lehet létrehozni, az ehhez szükséges eszközöket tartalmazza, csak haladóknak. Mivel az itt bemutatott recovery-cd windows alapú, az elkészítéséhez szükség van erre az eszközkészletre, de a mérete miatt nincs integrálva sem a windowsba, sem az ESSbe. A rendszeren semmi nem fog más változni.
alex.z (13 éve, 8 hónapja)
2010. november 13., 16:00:50 , kommentjeim száma: 11 db

2

A windows aik annak mi a lényege vagyis mi fog a gépen változni??? :S
galacus (13 éve, 11 hónapja)
2010. augusztus 16., 15:33:42 , kommentjeim száma: 15 db

1

A hozzászólás eltávolítva a videó készítője által.

Statisztika

Megtekintések száma: 5914 Hozzászólások: 5
- VideoSmart.hu-n: 5914 Kedvencek között: 2
- Más oldalon: 0 Értékelések: 4
cbs362 kicsi avatar cbs362

cbs362 további videótippjei »

Az alábbi videómban bemutatom, hogyan hozzunk létre gépünk vírusfertőzésből adódó működésképtelensége esetére egy olyan helyreállító lemezt NOD32-vel vagy ESS-sel, amivel operációs rendszerünk felállása nélkül vírust keresni és irtani tudunk. Illetve fájljainkat kimenthetjük egy parancssoros fájlkezelővel, esetünkben a Far Manager-rel. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)