Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 10 éve, 2 hónapja
Megtekintve: 18026
Értékeld a videót:
8 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "iWiW: Üzenőfal testreszabása, nem kívánatos üzenetek elrejtése" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  iWiW: Üzenőfal testreszabása, nem kívánatos üzenetek elrejtése

  2009. október 31. 16:32:06 |

  Készítette: Gulyasch

  Az iWiW közösségi oldal használói 2009 októberében ismerkedhettek meg a szolgáltatás új üzenőfalával, amelyben a felhasználókról szóló hírek és a felhasználók üzentei a nyitóoldalon folyamatosan, egy szűrés nélküli hosszú listában jelennek meg. Vannak akik megőrülnek érte, vannak viszont olyanok, akik megőrülnek tőle. Én most az utóbbiaknak szeretnék egy kis segítséget adni...

   részlet

 • Amire szükségünk lesz

  internet
 • iWiW üzenőfal testreszabása

  A nyolcféle üzenet közül kiválaszthatjuk, melyiket nem szeretnénk látni, ami az üzenőfalon van elrejtve. Az egeret vigyük egy olyan hír fölé, amit nem szeretnénk látni a jövőben és megjelenik egy beállítások link. Kattintsunk rá, majd a felugró kis ablakban állítsuk be, hogy szeretnénk vagy sem az ilyen jellegű üzeneteket látni a jövőben.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 Következő oldal
banyamoriczne (9 éve, 1 hónapja)
2010. december 8., 13:54:06 , kommentjeim száma: 1 db

0  +1  -1 

10

sziasztok böszörményben,a ahol a békehusbolt volt nyilt egy uj üzlet. vigyázzatok mert becsapják az embert nem is kevés pénzzel. sajnos én igy jártam. a rendörség is kint volt mégse kaptam vissza az 5000 ft mat
Gulyasch (10 éve, 1 hónapja)
2009. november 22., 09:33:30 , kommentjeim száma: 12 db

0  +1  -1 

9

...válasz KaeL 7. kommentjére:
Ha nem is konkrétan az userstyles.org-ről, ha nem is annyira részletesen, de Zerocoolnak van ezzel kapcsolatban egy oktatóvideója. Ugyanis a greasemonkey mellett az említett oldalhoz hasonló script-es oldalt mutat be. Egyébként a következő tippem miatt is érdemes majd megnézni: az videóhoz szükséges alapismereteket tartalmazza.

http://videosmart.hu/video/greasemonkey-a-leghasznosabb-firefox-kiegeszites
Gulyasch (10 éve, 1 hónapja)
2009. november 22., 09:04:21 , kommentjeim száma: 12 db

0  +1  -1 

8

Nagyon jó az ötlet! Én ennél a kiegészítésnél egy kicsivel profibbat szemeltem ki. A videó már elkészült, jelenleg bírálat alatt van. Please wait...
KaeL (10 éve, 1 hónapja)
2009. november 21., 22:21:16 , kommentjeim száma: 3 db

+1  +1  -1 

7

Ha már iwiw...: ha szeretnétek megszabadítani az oldalait a villódzó-lassító reklámoktól, íme a megoldás http://userstyles.org/styles/22731

Ez a userstyles.org oldal önmagában megérdemelne egy oktatófilmet, akinek van benne gyakorlata, összedobhatna egyet (szemléltetőeszközként ideális a fenti iwiwes, vagy akár egy indexes is)
fialaci (10 éve, 2 hónapja)
2009. november 10., 14:45:36 , kommentjeim száma: 4 db

+1  +1  -1 

6

Szerintem a régi üzenőfal nem volt rossz csak néhány "baromarcú" nem megfelelő üzeneteket tett fel.Kit érdekel pl:személyes esemény/eljegyzés,találkozó vagy épp a buli eseményei/ közösség tőbbségét érintő és érdekes események helye legyen.
1. oldal 2 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 18026 Hozzászólások: 10
- VideoSmart.hu-n: 18026 Kedvencek között: 2
- Más oldalon: 0 Értékelések: 8
Gulyasch

Gulyasch további videótippjei »

Az iWiW közösségi oldal használói 2009 októberében ismerkedhettek meg a szolgáltatás új üzenőfalával, amelyben a felhasználókról szóló hírek és a felhasználók üzentei a nyitóoldalon folyamatosan, egy szűrés nélküli hosszú listában jelennek meg. Vannak akik megőrülnek érte, vannak viszont olyanok, akik megőrülnek tőle. Én most az utóbbiaknak szeretnék egy kis segítséget adni... (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)