Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 13 éve, 10 hónapja
Megtekintve: 31419
Értékeld a videót:
17 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Portable, hordozható programok készítése egyszerűen" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:


Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Portable, hordozható programok készítése egyszerűen

  2010. május 4. 21:42:18 |

  Készítette: csabike2

  Portable, vagyis hordozható programok készítését mutatom meg. Nagyon hasznos, mert így kedvenc programjainkat könnyedén tudjuk más számítógépen is használni anélkül, hogy telepíteni kellene azokat.

  Portable, hordozható programok készítése egyszerűen részlet

 • Amire szükségünk van

  internet
 • Portable, hordozható programok készítése

  Keressünk rá, töltsük le, majd telepítsük a Multi Packer nevű programot. Nyissuk meg a programot, válasszuk ki az Application packet, majd válasszuk ki annak a programnak a mappáját, amit szeretnénk hordozható formát készíteni. Keressük meg az exe fájlt, kattintsunk a Set main exe gombra, írjuk be a nevét. Kattintsunk a Next gombra, majd jelszót is létrehozhatunk. A Browse-re kattintva mentsük el tetszés szerinti helyre a fájlt. Ezután keressük meg az elkészített programot, és indítsuk el.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 3 4 5 6 Következő oldal
csabike2 (12 éve, 10 hónapja)
2011. április 10., 11:47:30 , kommentjeim száma: 160 db

58

...válasz MartonZoli 57. kommentjére:
Én is megnyitottam holott nekem is azt jelezte hogy vírusos,de még mindig használóm,és azóta semmi nem történt.
MartonZoli (12 éve, 10 hónapja)
2011. április 10., 10:57:44 , kommentjeim száma: 3 db

57

nekem azt írta hogy lehet hogy vírusos de én megnyitottam
Dj.Cabrio (12 éve, 11 hónapja)
2011. március 19., 23:09:45 , kommentjeim száma: 109 db

56

...válasz csigab88 54. kommentjére:
Nem is azt állítom hogy nincs tiszta Multi Packerr, csak az eddigi tapasztalatokból az derült ki hogy Multi Packerrel és más készítővel elkészítettük rendszeresen ugyan azt a programokat, majd megosztottuk. És az eredmény mi lett? A kész portable programok letöltői sorra tucattal írták vírusos , vírusos, vírusos, és mind a Multi Packerrel készítettnél fordult elő míg a másikokkal készítettnél egyetlen ilyen vissza jelzés sem jött.
Lehet hogy nem volt vírusos valójában de a Multi Packer olyan idegen fájl formátumokat és bejegyzéseket , tömörítést használ amit a Magyarországi használatos vírus védelmi szoftverek vírusnak látják idegensége miatt. Ha, nem vírusos is de annak jelzi, akkor az már használhatatlanná válik.
Sokáig teszteltük, többen is a Multi Packert, végül annak ellenére hogy maga a Multi Packer tiszta volt, a vele készített programokra, vírus panaszok özönlöttek.
Ezért le is álltunk vele, és a munkát a más portable készítőkkel folytattuk, és ezek már folyamatosan jónak bizonyultak mint korábban is.
Ma újra kíváncsi lettem, találtam is tiszta Multi Packer-t, készítettem vele egy kis portable progit minden frankónak tűnt és semmi vírus! Így készült el! Ezt követően ugyan azt elkésziíettem Thinstallal is majd a kész progikat át küldtem a laptopra hogy azon is próbáljam az eredményt. De már fel se engedte = vírus törölte is azonnal a Multi Packerrel készítettet! A másik rendbe volt!
Különös nem? Pedig a 2 gépen egy ugyan az a vírus védelmi szoftver van feltelepítve.
Ez sem hagyott nyugodni, egy haveromnak is el küldtem mind a két verziót és nála más vírus védelem, de azt közölte vissza azonnal jelzett a vírus védelme és pont annál ami a Multi Packerrel készült. A másik nála is jó volt, és tiszta.

De ha te azt mondod nálad frankó, akkor biztos jó, de én mégse tudok bízni a Multi Packer-ben a sok rossz tapasztalat után.
Dj.Cabrio (12 éve, 11 hónapja)
2011. március 19., 22:54:03 , kommentjeim száma: 109 db

55

...válasz csigab88 54. kommentjére:
Akkor pedig tényleg szerencséd volt hogy tiszta Multi Packerrel-t találtál, bár én még így sem bízom benne, jobban bízom a Thinstall alapú portable készítésű módszerekben.
csigab88 (12 éve, 11 hónapja)
2011. március 19., 19:33:33 , kommentjeim száma: 5 db

54

most nod32 van fent és az sem jelez semmit de ezt mivel magyarázod
1. oldal 2 3 4 5 6 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 31419 Hozzászólások: 58
- VideoSmart.hu-n: 31419 Kedvencek között: 21
- Más oldalon: 0 Értékelések: 17
csabike2 kicsi avatar csabike2

csabike2 további videótippjei »

Portable, vagyis hordozható programok készítését mutatom meg. Nagyon hasznos, mert így kedvenc programjainkat könnyedén tudjuk más számítógépen is használni anélkül, hogy telepíteni kellene azokat. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)