Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 9 éve, 5 hónapja
Megtekintve: 31419
Értékeld a videót:
17 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Portable, hordozható programok készítése egyszerűen" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:


Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Portable, hordozható programok készítése egyszerűen

  2010. május 4. 21:42:18 |

  Készítette: csabike2

  Portable, vagyis hordozható programok készítését mutatom meg. Nagyon hasznos, mert így kedvenc programjainkat könnyedén tudjuk más számítógépen is használni anélkül, hogy telepíteni kellene azokat.

   részlet

 • Amire szükségünk van

  internet
 • Portable, hordozható programok készítése

  Keressünk rá, töltsük le, majd telepítsük a Multi Packer nevű programot. Nyissuk meg a programot, válasszuk ki az Application packet, majd válasszuk ki annak a programnak a mappáját, amit szeretnénk hordozható formát készíteni. Keressük meg az exe fájlt, kattintsunk a Set main exe gombra, írjuk be a nevét. Kattintsunk a Next gombra, majd jelszót is létrehozhatunk. A Browse-re kattintva mentsük el tetszés szerinti helyre a fájlt. Ezután keressük meg az elkészített programot, és indítsuk el.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 3 4 5 6 Következő oldal
csabike2 (8 éve, 6 hónapja)
2011. április 10., 11:47:30 , kommentjeim száma: 160 db

0  +1  -1 

58

...válasz MartonZoli 57. kommentjére:
Én is megnyitottam holott nekem is azt jelezte hogy vírusos,de még mindig használóm,és azóta semmi nem történt.
MartonZoli (8 éve, 6 hónapja)
2011. április 10., 10:57:44 , kommentjeim száma: 3 db

0  +1  -1 

57

nekem azt írta hogy lehet hogy vírusos de én megnyitottam
Dj.Cabrio (8 éve, 7 hónapja)
2011. március 19., 23:09:45 , kommentjeim száma: 109 db

0  +1  -1 

56

...válasz csigab88 54. kommentjére:
Nem is azt állítom hogy nincs tiszta Multi Packerr, csak az eddigi tapasztalatokból az derült ki hogy Multi Packerrel és más készítővel elkészítettük rendszeresen ugyan azt a programokat, majd megosztottuk. És az eredmény mi lett? A kész portable programok letöltői sorra tucattal írták vírusos , vírusos, vírusos, és mind a Multi Packerrel készítettnél fordult elő míg a másikokkal készítettnél egyetlen ilyen vissza jelzés sem jött.
Lehet hogy nem volt vírusos valójában de a Multi Packer olyan idegen fájl formátumokat és bejegyzéseket , tömörítést használ amit a Magyarországi használatos vírus védelmi szoftverek vírusnak látják idegensége miatt. Ha, nem vírusos is de annak jelzi, akkor az már használhatatlanná válik.
Sokáig teszteltük, többen is a Multi Packert, végül annak ellenére hogy maga a Multi Packer tiszta volt, a vele készített programokra, vírus panaszok özönlöttek.
Ezért le is álltunk vele, és a munkát a más portable készítőkkel folytattuk, és ezek már folyamatosan jónak bizonyultak mint korábban is.
Ma újra kíváncsi lettem, találtam is tiszta Multi Packer-t, készítettem vele egy kis portable progit minden frankónak tűnt és semmi vírus! Így készült el! Ezt követően ugyan azt elkésziíettem Thinstallal is majd a kész progikat át küldtem a laptopra hogy azon is próbáljam az eredményt. De már fel se engedte = vírus törölte is azonnal a Multi Packerrel készítettet! A másik rendbe volt!
Különös nem? Pedig a 2 gépen egy ugyan az a vírus védelmi szoftver van feltelepítve.
Ez sem hagyott nyugodni, egy haveromnak is el küldtem mind a két verziót és nála más vírus védelem, de azt közölte vissza azonnal jelzett a vírus védelme és pont annál ami a Multi Packerrel készült. A másik nála is jó volt, és tiszta.

De ha te azt mondod nálad frankó, akkor biztos jó, de én mégse tudok bízni a Multi Packer-ben a sok rossz tapasztalat után.
Dj.Cabrio (8 éve, 7 hónapja)
2011. március 19., 22:54:03 , kommentjeim száma: 109 db

0  +1  -1 

55

...válasz csigab88 54. kommentjére:
Akkor pedig tényleg szerencséd volt hogy tiszta Multi Packerrel-t találtál, bár én még így sem bízom benne, jobban bízom a Thinstall alapú portable készítésű módszerekben.
csigab88 (8 éve, 7 hónapja)
2011. március 19., 19:33:33 , kommentjeim száma: 5 db

0  +1  -1 

54

most nod32 van fent és az sem jelez semmit de ezt mivel magyarázod
1. oldal 2 3 4 5 6 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 31419 Hozzászólások: 58
- VideoSmart.hu-n: 31419 Kedvencek között: 21
- Más oldalon: 0 Értékelések: 17
csabike2

csabike2 további videótippjei »

Portable, vagyis hordozható programok készítését mutatom meg. Nagyon hasznos, mert így kedvenc programjainkat könnyedén tudjuk más számítógépen is használni anélkül, hogy telepíteni kellene azokat. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)