Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve, 2 hónapja
Megtekintve: 34205
Értékeld a videót:
17 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Tengerimalac - Kalitka berendezése" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Tengerimalac - Kalitka berendezése

  2009. január 19. 22:51:26 |

  Készítette: Leguan

  Nézzük meg, hogy mily módon alakítsuk ki a kalitkát, ha esetleg valaki egy kicsit nagyobb kisrágcsálót, például egy tengerimalacot szeretne tartani.

  Tengerimalac - Kalitka berendezése részlet

 • Tengerimalac tartása

  Válasszunk nagy tárolóedényt, minél nagyobb alapterületűt. Először macskaalmot öntünk a ketrec aljába, majd dugósított forgáccsal szórjuk meg. Az állat kényelmesen fogja érezni magát és az ürüléket, vizeletet fel fogja szívni. Helyezzük rá a rácsot. Nagy méretű állatoknál kis házikót is helyezzünk a ketrecbe. Fontos, hogy szénát is rakjunk az állatok mellé.
  A tengerimalacok szeretik, ha foglalkoznak velük, lehet őket simogatni, akár hívó hangra is odamennek a gazdához. Ne feledkezzünk meg az itatóról és a friss vízről sem.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 3 4 Következő oldal
norbi123456789 (9 éve, 8 hónapja)
2013. július 18., 14:01:27 , kommentjeim száma: 2 db

19

EZ A VIDEÓ EGY VICC!!! -.- Ez a ketrec baromi kicsi,, Ebbe egy hörcsögöt lehetne csak tartani. Ebbe nem tud élni egy tengerimalac!!!! Másodszor meg, nem lehet egyedül tartani tengerimalacot!!!! A tengerimalac társas lény, kettő kell belőle, különben depressziós lesz és elpusztul!!!!!!!!!!! ÉS minek alá macskalom??? A macska alom az macska alom, nem tengerimalac alom. Teljesen felesleges alá az a pelett is vagy mi, tök marhaság. Forgácsot kell a tengerimalac alá tenni!!!! Ez a videó egy vicc!!! Szinte minden pontatlan benne! Ahogy már megofogta a tengerimalacot alapbol már az sem jó... SENKINEK ESZÉBE NE JUSSON A VIDEÓ ALAPJÁN BERENDEZNI A TENGERIMALAC KETRECET!!!!! Inkább ajánlom ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=RJIrPT8jgOI

Illetve ha kíváncsiak vagytok mi kell egy tengerimalacnak nézzétek meg ezt is: http://www.youtube.com/watch?v=8pLmDebeZT4
buvezs (10 éve, 11 hónapja)
2012. április 13., 14:28:48 , kommentjeim száma: 1 db

18

...válasz apolkapolli 15. kommentjére:
Jobb lenne ha nem nagyképűsködnél.Mintha te jobban értenél a tengerimalacokhoz!!!!!!!!!
Vikky (11 éve, 3 hónapja)
2011. december 21., 14:55:33 , kommentjeim száma: 3 db

17

Én is Viki vagyok!
Lew33 (11 éve, 9 hónapja)
2011. június 25., 17:31:44 , kommentjeim száma: 1 db

16

Magyarországon nincs széna ?? Ekkora baromságot !
apolkapolli (11 éve, 10 hónapja)
2011. május 7., 22:48:08 , kommentjeim száma: 2 db

15

Ez a videó is bőven hagy kívánni valót maga után de egy minimális fokkal jobb mint az etetési videótok. A tengerimalacok nagyon társas lények és két malacnak legalább 100*55ketrec ajánlott. Ellentétben az itt elhangzottakkal a tengerimalac 15-20 cm simán megugrik tehát nyugodtan lehet neki emeletet építeni vagy venni. A lépcsőt azonban kerüljük egyrészt mert felesleges másrészt mert nem jó a gerincének. A macskaalmottedd a macskák alá mert a tengeri malacok alá nem jó. A tengerimalacoknak nagyon káros a por és a videón is remekül látható milyen nagy porfelhő szállt fel a mikor beleöntötted. Ráadásul felesleges a pelletet ilyennel keverni egyedül is megállja a helyét. A pellet valóban felszívja a nedvességet és jó is a tengerimalacok alá de nem így! Az érzékeny talppárnák miatt csak és kizárólag fürdőszoba szőnyeg vagy ruha anyag alá lehet önteni hogy a malac ne érintkezzen közvetlenül vele. A ketrec itt a videón nagyon ingerszegény kellene bele rakni emeletet, függőágyat ,hengert, bújót, "fotelt". A tengerimalacot tilos úgy fogni ahogy a videón látszik. Egy kézzel a hasa alatt a másik kézzel a popsija alatt kell megfogni ez a helyes felemelési mód. És a tengerimalac utálja ha hanyatt döntik neked is le kéne szokni róla de gyorsan.
Szerintem még tanulj jó sokat a tengerimalacok helyes tartásáról és utána állj neki videót készíteni és ne fordítva mert így könnyen rosszra taníthatod azokat akik megnézik ezt!
1. oldal 2 3 4 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 34205 Hozzászólások: 19
- VideoSmart.hu-n: 31264 Kedvencek között: 21
- Más oldalon: 2941 Értékelések: 17
Leguan kicsi avatar Leguan

Leguan további videótippjei »

Leguán díszállat-kereskedés
1125 Budapest, Alkotás utca 25
www.leguan.hu

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)