Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 15 éve, 6 hónapja
Megtekintve: 45878
Értékeld a videót:
19 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Top 10 képkereső rendszer az interneten!" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Top 10 képkereső rendszer az interneten!

  2008. február 29. 21:51:44 |

  Készítette: ZeroCool.hu

  Grafikai munkákhoz vagy háttérképhez sokszor keresünk az interneten fotókat. Elég sok motor található meg a neten, de most megnézzük a Top 10 listát.

  Top 10 képkereső rendszer az interneten! részlet

 • Amire szükségünk lesz

  számítógép
  internet
 • Google images

  Mindenki ismeri a Google képkeresőjét, amit az alap webkeresőből is el lehet érni (http://images.google.com), ha a bal felső részben átkattintunk az Images linkre. A logo alatti részben beállíthatjuk, hogy milyen méretű képeket keressen a böngésző.
 • Exalead

  A második program a www.exalead.com, ami hasonlít a Google keresőjére. Alul a kedvenc oldalaink shortcutját, illetve gyors ikonját elmenthetjük és könnyedén kattinthatunk, de ehhez az oldalhoz nem árt egy ingyenes regisztráció. Itt is ugyanúgy van web, illetve images kereső része, és egy roppant előnyös tulajdonsággal is rendelkezik a program, méghozzá az, hogy bármit is keresünk, a jobb oldalon látható menüben szűkíthetjük a találatainkat. Például rákereshetünk csak arcra vagy háttérképekre, vagy esetleg csak szürke tónusú képeket dobjon ki, stb.
 • Elzr

  A következő lehetőség az www.elzr.com alatt is megtalálható http://elzr.com/imagery. Ahogy itt megjelenik keresésünkre a találat, azt a képet, amit kiválasztunk, eltárolja lent, amit akár kicsinyíthetünk, nagyíthatunk stb. Ha ezután valami másra keresünk rá, és az is kidobja a találatokat, akkor alul ugyanúgy megmarad az előző keresésből kiválasztott képünk, amihez hozzárakhatunk egy újabbat, akár egy egész albumot összegyűjthetünk, mielőtt elkezdjük lementeni a képeket.
 • Pixsy

  A www.pixsy.com azért jópofa, mert bizonyos galériákat kategóriákba rendez, de persze használhatjuk az alapkeresőt is, ami ugyanúgy működik, mint a korábbiak, csak egy picit lassabb. De ha pl. ha csak utazást akarunk keresni vagy zenét, sportot, máris kapunk egy alap galériát.
 • Flickr

  A www.flickr.com-on gyakorlatilag regisztrálás után bárki feltöltheti a saját fotóit. Az itteni képek bárki számára szabadon felhasználhatók, kivéve ha a tulajdonosa másképp nem határozott felőle. Itt is lehet használni a keresőt, ahogy a korábbiaknál.
 • Photobucket

  A társasági oldalak közé tartozik még a www.photobucket.com , ami hasonló mint az előző, ide is fel lehet tölteni képeket vagy akár videót is. Itt is kereshetünk témákra. Ha egy fotót behozunk, megnézhetjük nagyobb felbontásban, vagy akár meg is vásárolhatjuk még nagyobb felbontásban, és sok esetben a kép egyéb információit is megnézhetjük.
 • Sxc

  Az www.sxc.hu egy nemzetközileg is elismert hazai alkotás, ám angol nyelvű az oldal. Itt ingyenesen is kereshetünk fotókat, minden fotónál ott van az információ, hogy a fotós milyen feltételekkel engedi használni a képeit. Ennek a párja a www.stockxpert.com, ahol viszonylag olcsón lehet hozzájutni profi fotókhoz.
 • Gettyimages

  Ennek a párja a www.gettyimages.com, ami hasonló elven működik, itt felbontástól függőn kell fizetnünk. Itt már tényleg profi fotókat találhatunk.
 • Corbis

  A www.corbis.com szintén hasonló metódussal működik, rákeresünk a képre, kiválasztjuk és a végén kiírja az összeget, amibe kerül a fotó.
 • Webshots

  A végére hagytam a www.webshots.com címet, ahol szintén sok képet lehet megtalálni, főleg háttérképeket. Az oldal érdekessége, hogy készítettek hozzá egy programot, ami több helyen letölthető. Ezzel mindenféle kategóriába rendezhetjük az innen letöltött képeinket, és beállíthatjuk, hogy minden alkalommal, mikor bekapcsoljuk a számítógépet, más legyen a hátterünk.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 3 Következő oldal
Frozenqq (12 éve, 1 hónapja)
2011. augusztus 22., 19:15:40 , kommentjeim száma: 8 db

11

...válasz matekoos 9. kommentjére:
Talán azért mert az összes PS tutorialjában csajokon "kisérletezik" ?XD
Furious (13 éve, 1 hónapja)
2010. augusztus 21., 23:48:54 , kommentjeim száma: 17 db

10

...válasz matekoos 9. kommentjére:
Milyen jó megfigyelő vagy =D amugy jók a videók,csak így továb!!
matekoos (13 éve, 1 hónapja)
2010. augusztus 20., 22:19:43 , kommentjeim száma: 6 db

9

google-ben az előzmények : sexy , porn xD de egyébként jó vidiket csinálsz
ZeroCool.hu (14 éve, 1 hónapja)
2009. augusztus 22., 18:42:05 , kommentjeim száma: 1385 db

8

...válasz mugen 7. kommentjére:
Sajna nincs rá lehetőség, ez egy nemzetközi oldal, csak hazai a fejlesztője.
mugen (14 éve, 2 hónapja)
2009. július 14., 23:35:00 , kommentjeim száma: 11 db

7

sxc.hu-nál van lehetőség magyar nyelvre váltani? mert nem találtam erre utaló "gombocskát" talán mert nincs ilyen lehetőség
1. oldal 2 3 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 45878 Hozzászólások: 11
- VideoSmart.hu-n: 41873 Kedvencek között: 36
- Más oldalon: 4005 Értékelések: 19
ZeroCool.hu kicsi avatar ZeroCool.hu

ZeroCool.hu további videótippjei »

Grafikai munkákhoz vagy háttérképhez sokszor keresünk az interneten fotókat. Elég sok motor található meg a neten, de most megnézzük a Top 10 listát. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)