Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 11 éve, 5 hónapja
Megtekintve: 10013
Értékeld a videót:
3 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Adatbiztonság: A Titok titkosító program használata" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Adatbiztonság: A Titok titkosító program használata

  2010. augusztus 10. 10:38:45 |

  Készítette: Tomicska

  Amennyiben szeretnénk fájljainkat nagyobb biztonságban tudni esetleg egy jelszóval ellátni, arra tökéletes a Titok titkosító program.

  Adatbiztonság: A Titok titkosító program használata részlet

 • Amire szükségünk van

  számítógép
 • A Titok titkosító program használata

  Írjuk be a keresőbe: titok titkosító program. Az első találatra kattintsunk, majd töltsük le, telepítsük a programot.
  Nyissuk meg a programot, majd keressünk egy fájlt, amit titkosítani szeretnénk. Adjuk meg értelemszerűen az adatokat. Titkosítás után akár a forrásállományt is törölhetjük. Titkosítás után a fájlt vissz is tudjuk fejteni a program segítségével.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 3 4 5 6 Következő oldal
Tomicska (10 éve, 9 hónapja)
2011. április 1., 22:38:36 , kommentjeim száma: 54 db

0  +1  -1 

48

...válasz kapucnis11 47. kommentjére:
Köszönöm!
Örülök neki, hogy sikerült
kapucnis11 (10 éve, 11 hónapja)
2011. február 3., 21:24:19 , kommentjeim száma: 15 db

0  +1  -1 

47

nagyon zsír a videód és sikerült megcsinálni .D
brekit (11 éve, 2 hónapja)
2010. november 9., 23:26:42 , kommentjeim száma: 38 db

0  +1  -1 

46

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Centaury (11 éve, 2 hónapja)
2010. november 9., 22:00:27 , kommentjeim száma: 22 db

0  +1  -1 

45

(3/3) Tehát ezek helyett, akár azt is mondhatná, hogy bocs, részben, vagy teljes mértékben tévedtem. Ezt pedig sokkal szívesebben venné mindenki, mint azt, hogy ha valaki nem tudja ezt beismerni. A Dj.Cabrio által utólagosan használt csíkozós-eltüntetős módszer is tulajdonképpen valami ilyesmi akart lenni szerintem, ami azért tegyük hozzá, hogy nem volt a legjobb megoldás.
Amúgy ha téged bármi az általam eddig leírtak közül nevetésre sarkall, akkor az sem engem minősít. Ennek ellenére nehogy azt hidd, hogy az baj, ha jobb hangulatod lesz tőlük. Én csak örülök neki. Szeretem, ha jókedvűek körülöttem az emberek.
Nagyjából el tudom képzelni, hogy milyen reakciót fog ez a hsz. kiváltani belőled és mivel nem hiszem hogy veled kapcsolatban tévednék, azt hiszem a legjobb az lesz, ha meg sem nézem már azt és mivel nem hiszem, hogy valaha találkoznánk újra, akár egy ilyen fórumon is, én csak ezt kívánom neked: Legyen jókedvben és nevetésben gazdag életed, éljél okosan, de megfontoltan és használd jóra hátra lévő éveidet (amiből még nagyon sok van. Ebben szinte biztos vagyok.)
Centaury (11 éve, 2 hónapja)
2010. november 9., 21:59:06 , kommentjeim száma: 22 db

0  +1  -1 

44

...válasz brekit 42. kommentjére:
(3/2) Ha megkaptam volna az általa megnyitott fájlt, vagy esetleg valaha is megkapom majd, akkor én leszek az első, aki ezt ide megírja. Ebben biztos lehetsz. Ha például egy híres és zseniális matematikus kidolgoz egy elméletet, akkor azt neki is bizonyítania kell és nem azért mert mások nem hisznek neki, hanem mert ez szerves részét alkotja ennek a folyamatnak és az számára sem jelenthet kibúvót, hogy őt mindenki elismeri és tiszteli a szakmában. Ezt pedig egy ilyen kvalitású ember nagyon jól tudja is! Ebből kiindulva ez sokkal inkább igaz kell hogy legyen valakire, aki még nem is jutott el ilyen szintre. Most talán jobban érted, hogy miért tartom fontosnak ezt a dolgot. És hidd el nekem, egy valamire való embernek ez természetes is. Azt senki sem nézi jó szemmel, ha valakik tök ismeretlenül bármilyen fórumon olyan kritikákat fogalmaznak meg (bármiről is), amik nem tartalmaznak egyebet, minthogy "Hát ez szar", "Ennek semmi értelme sincs", stb... Persze, ha ezt követi valami, ami a többiek számára ÉRTÉKELHETŐ és ÉRTHETŐ magyarázatot ad arra, hogy miért is olyan rossz, vagy akár jó az a valami, szóval az már teljesen más. Még az sem baj, ha te nem tudod ezt ilyen módon megindokolni, de akkor ezt is közzé kell tenni (esetleg azzal együtt, hogy honnan hallottad, vagy kitől, stb...), mert akkor már tudják a többiek is, hogy hova tegyék a véleményedet. De az nem megoldás, hogy mindenféle ködbe vésző, gyakorlatilag egyáltalán nem megfogható módon ez a valaki (mert mondjuk rájött utólag, hogy tévedett), nekiáll tódítani valami olyasmit az adott dologról, ami sem szakmailag, sem pedig egy laikus számára nem jelent magyarázatot semmire sem, és azt ne felejtsük el, hogy egy ilyen fórumon nyilván a nem szakemberek vannak többen és nekik igenis szükségük lehet magyarázatra. Aki pedig ért az adott témához, az valószínűleg be sem fog oda szagolni.
1. oldal 2 3 4 5 6 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 10013 Hozzászólások: 48
- VideoSmart.hu-n: 10013 Kedvencek között: 2
- Más oldalon: 0 Értékelések: 3
Tomicska kicsi avatar Tomicska

Tomicska további videótippjei »

Amennyiben szeretnénk fájljainkat nagyobb biztonságban tudni esetleg egy jelszóval ellátni, arra tökéletes a Titok titkosító program. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)