Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve, 2 hónapja
Értékeld a videót:
2 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Az Internet Explorer 7 jelzi, ha RSS-t talál!" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:


Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Az Internet Explorer 7 jelzi, ha RSS-t talál!

  2007. november 18. 15:36:00 |

  Készítette: ZeroCool.hu

  Manapság már egyre többen használják a különféle RSS csatornákat, amivel bizonyos híreket, információkat lehet szerezni egy oldalról a nélkül, hogy meglátogatnánk azt. Nem árt, ha értesülünk hát az RSS-ek létezéséről!

  Az Internet Explorer 7 jelzi, ha RSS-t talál! részlet

 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  RSS
 • Merre vannak az RSS-ek?

  A jobbik weboldalak úgy vannak felépítve, hogy ezeket automatikusan fel tudja ismerni az adott böngésző program. Van, ahol kicsit rosszul jelzik azt a bizonyos - legtöbbször narancssárgás ikont, ezért érdemes aktiválni egy kis trükköt, ami automatikusan szól nekünk, ha RSS-t talál.
 • A böngésző beállítása

  Ezt, az Internet Explorer hetes verziójában kiválóan be lehet állítani. Az ALT gomb megnyomásával hozzuk elő az eszköztárat, majd az Eszközök menü alján található Internet beállításokra kattintsunk. Keressük ki a Tartalom fület, majd az annak az alján található Hírcsatornák résznél válasszuk a Beállítások gombot. A megjelent ablak alján pipáljuk ki a "Hangjelzés, ha hírcsatorna található egy weblapon" részt. Az OK megnyomásával látszólag nem történt semmi, de biztosra vehetjük, hogy mostantól jelezni fogja a böngésző, ha RSS-t lát.
 • Megváltoztathatjuk a hangot

  Ha nem szeretnénk a Windows alap hangjait, úgyhogy akár meg is változtathatjuk az alap hangot. Tegyük félre kicsit az Internet Explorert, és hívjuk be a Vezérlőpultot. Az ott található Hang ikonra kattintva nyissuk meg a Hangok fület. A lenti listában gördítsünk le egészen a Windows Intéző részig, és keressük meg a Hírcsatorna található sort. Erre egyszer kattintva meghallgathatjuk, hogy mi az alap beállítás, és, ha nem vagyunk ezzel megelégedve, a lenti legördülő menüből választhatunk másikat. Ha az sem elég, amit a Windows felajánl, a jobb oldalon található Tallózás... gombbal saját zenéinket is megadhatjuk erre az eseményre.
 • Csak óvatosan!

  Azt azért tartsuk szem előtt, hogy mostantól kezdve az Internet Explorer a legváratlanabb pillanatokban fog jelezni az RSS-ekről. Nem veszi figyelembe, hogy milyen hangosan fog szólni a hangszórónk, vagy a fejhallgatónk, így néha akár kellemetlen is lehet. Érdemes egy egészen egyszerű kis hangot alkalmazni, ami a legváratlanabb helyzetekben sem tud zavaró lenni.

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 3693 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 3693 Kedvencek között: 2
- Más oldalon: 0 Értékelések: 2
ZeroCool.hu kicsi avatar ZeroCool.hu

ZeroCool.hu további videótippjei »

Manapság már egyre többen használják a különféle RSS csatornákat, amivel bizonyos híreket, információkat lehet szerezni egy oldalról a nélkül, hogy meglátogatnánk azt. Nem árt, ha értesülünk hát az RSS-ek létezéséről! (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)