Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 16 éve, 4 hónapja
Értékeld a videót:
4 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan állítsuk be Nokia mobiltelefonunkat e-mailezésre? - 1. rész: alapbeállítások" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Mobiltelefon tippek-trükkök (22)

 • Nyomtatás

  Hogyan állítsuk be Nokia mobiltelefonunkat e-mailezésre? - 1. rész: alapbeállítások

  2008. március 5. 10:40:11 |

  Készítette: SImon84

  A Nokia nagyjából minden egyes készülékével ugyanúgy kell beállítani az e-mailezést, amit a következőkben fogunk megtanulni.

  Hogyan állítsuk be Nokia mobiltelefonunkat e-mailezésre? - 1. rész: alapbeállítások részlet

 • Amire szükségünk lesz

  Nokia mobiltelefon
 • Új e-mail fiók létrehozása

  Elsőként válasszuk ki az üzenetek menüpontot, ahol a szokásos mappákat láthatjuk, amit SMS-re vagy MMS-re használunk. Válasszuk az Opciók, Beállítások menüpontot, majd az E-mailt. A példánkban már van egy előre beállított postafiók, de hozzunk létre egy újat. Válasszuk az Opciók, majd az Új postafiók menüpontot.
 • Első lépések

  A kezdő képernyőn egy varázslót láthatunk, amit el kell indítani. Ha van IMAP4, az nem biztos, hogy működni fog, ezért inkább a POP3-at válasszuk ki. Amint ez megvan, adjuk meg az e-email címünket és nyomjuk meg a tovább gombot. A bejövő e-mail szolgáltató a T-online esetében a mail.t-online.hu, valamint az egyszerűség kedvéért példánkban ismét ugyanez lesz.
 • A csatlakozás típusa

  A telefon megkérdezi, hogy milyen adatkommunikációs megoldást használjunk az e-mailek letöltéséhez, példánkban láthatóak a korábban megadott Wi-Fi hálózatok, illetve megadhatunk új csatlakozást. Érdemes a mindig rákérdez opciót választani. Ebben az esetben majd a lehető legköltségkímélőbb megoldást használhatjuk.
 • A postafiók neve

  Próbáljunk meg lehetőleg olyan nevet választani, amelyről később is tudni fogjuk, hogy melyik postafiókot használjuk, jelen esetben meghagyjuk ezt t-online-nak. Az alapértelmezett postafiókot állítsuk át erre a fiókra. Ha csak egy fiókunk van, értelemszerűen ez lesz az alapértelmezett.
 • További beállítások

  Érdemes utólag is pár beállítást megcsinálni, a bejövő és kimenő e-mailek kapcsán, ahol megadhatjuk a felhasználónevünket. A többit hagyjuk alapértelmezésben, a felhasználói nevünk és a jelszavunk a legfontosabb. A kimenő e-maileknél ismételjük meg ugyanezt.

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 6294 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 6294 Kedvencek között: 0
- Más oldalon: 0 Értékelések: 4
SImon84 kicsi avatar SImon84

SImon84 további videótippjei »

A Nokia nagyjából minden egyes készülékével ugyanúgy kell beállítani az e-mailezést, amit a következőkben fogunk megtanulni. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)