Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 16 éve, 4 hónapja
Megtekintve: 13017
Értékeld a videót:
17 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan játsszunk Sniper-rel a Team Fortress 2-ben?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:


Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Hogyan játsszunk Sniper-rel a Team Fortress 2-ben?

  2008. január 23. 17:38:00 |

  Készítette: ZeroCool.hu

  A kissé Indiana Jones beütésű karakter a Sniper, akitől - annak ellenére, hogy nem egy hatalmas nagyméretű játékos - igencsak felnek az ellenfelek.

  Hogyan játsszunk Sniper-rel a Team Fortress 2-ben? részlet

 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Team Fortress 2
 • A félelmetes mesterlövés

  A félelemnek nyilván az a legfőbb oka, hogy mindössze egyetlen egy távolsági lövéssel akár azonnali halálos sebet is tud ejteni. Ezt persze az esetek nagy többségében csak úgy tudjuk elérni, ha pontos fejtelálatot sikerül eszközölnünk.
 • Sose álljunk meg egy helyben

  Sniper esetén nagyon fontos, hogy igyekezzük olyan pozíciót találni a pályán, ahol kellően nagy távolságot be tudunk látni. Így, ahogy minimális mozgolódást is észlelünk az ellenfél oldaláról, azonnal oda is pörkölhetünk. Emellett az is nagyon lényeges, hogy akárhova is megyünk a pályán, bárhonnan próbáljuk meg leszedni az ellent, semmiképpen sem szabad megállnunk egy helyben. Próbáljuk ne csak az egeret mozgatni, hanem balra-jobbra mozogjunk is el, mert így sokkal nehezebben találhatnak el.
 • Védjük magunkat okosan

  Nyilván előfordulhat, hogy lesből meglepnek minket, és a közelharcban a mesterlövész puska csak vész esetén használható (nagyon nehéz vele közelre célozni). Ilyenkor kapjuk elő a sorozatlövőt, vagy a bozótvágót, és kezdjünk azonnal kaszabolni - ez persze nem mindig jön majd be.
 • Tegyük izgalmasabbá a játékot

  Ha egy kicsit jobban részesei akarunk lenni a csatáknak, és elindulunk az ellenfél bázisának szívébe, érdemes a sorozatlövővel mozgolódni. Ez menet közben jobb szolgálatot tesz. Ha észrevesszük, hogy mozgolódás van, ne menjünk közelebb, sőt, menjünk távolabb, és e közben kezdjünk célozgatni a távcsövessel. Ha bázison belül találunk néhány kósza ellenfelet, megpróbálkozhatunk egy-egy belövéssel, mert könnyen előfordulhat, hogy lényegében "beleszaladnak a célkeresztbe".
 • Használjuk ki a kiegyenlítetlen játékmenetet

  Az egyes pályákon próbáljuk megtalálni azokat a helyeket, melyek speciális védelmet adhatnak nekünk. Ilyenek például bizonyos pontokon az árnyékos részek - ezen a téren sajnos a játék nem teljesen kiegyenlített. Míg mondjunk a piros csapatnak vannak árnyékosabb részei, addig a kéknek nem feltétlenül és fordítva.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 3 4 5 Következő oldal
mak (14 éve, 1 hónapja)
2010. április 5., 19:49:50 , kommentjeim száma: 3 db

21

az íjjal ha fejest adsz az eginek közelről pörög vagy hármat
JimMorrison723 (14 éve, 1 hónapja)
2010. április 4., 16:05:30 , kommentjeim száma: 10 db

20

Azért lehetne frissíteni ezeket a videókat. Ha akarjátok adok egy két csipás vidót. Tegnap játszottam másodszor 3 hónap után és lecheatereztek (nem az első eset...) Nem arcoskodni akarok, de nagyon szépeket lőttem.
D4ng3r0 (14 éve, 3 hónapja)
2010. február 16., 18:22:12 , kommentjeim száma: 15 db

19

Üdv.
Gondolom már nem játszol a játékkal,de én nemrég kezdtem és még sosem voltam a 2forton. Se az OGC-n se a Kartel Koscmán se az Argon eddig nem láátam. meik szerveren szokottt lenni?
Kösz
csabo29 (14 éve, 4 hónapja)
2010. január 7., 17:03:57 , kommentjeim száma: 30 db

18

és ez online?
mert ha igen az elég jó
view (14 éve, 10 hónapja)
2009. július 3., 14:05:05 , kommentjeim száma: 1 db

17

Hello jó ,hogy bemutatod a snipert ,hogy játszunk vele de van egy ami nem igaz árnyékos hely mindenkinek lehet mivel sajátmaga állítja be,hogy milyen sötét vagy világos és mennyire legyen ki dolgozott a játék graficája
1. oldal 2 3 4 5 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 13017 Hozzászólások: 21
- VideoSmart.hu-n: 13017 Kedvencek között: 10
- Más oldalon: 0 Értékelések: 17
ZeroCool.hu kicsi avatar ZeroCool.hu

ZeroCool.hu további videótippjei »

A kissé Indiana Jones beütésű karakter a Sniper, akitől - annak ellenére, hogy nem egy hatalmas nagyméretű játékos - igencsak felnek az ellenfelek. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)