Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 12 éve, 4 hónapja
Megtekintve: 18147
Értékeld a videót:
8 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan válasszunk magunknak univerzális távirányítót?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Hogyan válasszunk magunknak univerzális távirányítót?

  2009. március 22. 12:18:59 |

  Készítette: Logitech.hu

  Univerzális távirányítók vásárlásához szeretnék segítséget nyújtani, hogy mi alapján próbáljuk meg a számunkra legmegfelelőbb univerzális távirányítót kiválasztani ebben a hihetetlen nagy választékban.

  Hogyan válasszunk magunknak univerzális távirányítót? részlet

 • Amire szükségünk lesz

  univerzális távirányító
 • Az univerzális távirányítók világa

  Bár minden szórakoztató elektronikai termékhez jár távirányító, a legtöbb esetben sajnos ezek előbb-utóbb tönkre is mennek, vagy ha túl sok a távirányítónk, akkor is hasznos lehet az univerzális távirányító használata. A választék ezekből a termékekből igen széles. Fontos, hogy eldöntsük, hány berendezést szeretnénk kiváltani egy távirányítóval. Az alsó kategóriás távirányítókkal 2-3, maximum négy berendezést tudunk kiváltani, az irányítható eszközök száma is lekorlátozott, nem bővíthető. A felső kategóriában (15-20ezer ft) található eszközökkel már rengeteg márkát tudunk irányítani. A felsőkategóriás univerzális távirányítók körében két lehetőségünk van további választásra, az egyik, hogy az irányítható márkák és berendezések sora kötött. A gyártó ilyenkor feltünteti a csomagoláson, hogy melyek azok a márkák, amiket támogat az eszköz. Ha tanítható a távirányító, ezzel sem lesz probléma. A másik megoldás, hogy a távirányító nem rendelkezik infrakóddal, ekkor a saját igényeinkre tudjuk beállítani az eszközt, internetről kell letölteni az infrakódokat mindehhez.
  Ha eldöntöttük, hogy egy univerzális távirányítóval szeretnénk kiváltani a saját eszközeinket, figyeljünk oda, hogy az alapgombok hogy helyezkednek el, a távirányítónak van-e érintőképernyője, ha igen, akkor az azon lévő menühöz miképp lehet hozzáférni. A távirányítóhoz tartozhat töltő, vagy elemmel működtethetjük.

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 18147 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 17428 Kedvencek között: 2
- Más oldalon: 719 Értékelések: 8
Logitech.hu

Logitech.hu további videótippjei »

Univerzális távirányítók vásárlásához szeretnék segítséget nyújtani, hogy mi alapján próbáljuk meg a számunkra legmegfelelőbb univerzális távirányítót kiválasztani ebben a hihetetlen nagy választékban. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)