Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 13 éve, 2 hónapja
Értékeld a videót:
7 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Univerzális Logitech távirányító egyszerű és gyors telepítése" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Univerzális Logitech távirányító egyszerű és gyors telepítése

  2009. március 25. 10:34:35 |

  Készítette: Logitech.hu

  Most egy univerzális távirányítót fogunk úgy beállítani, hogy egy általunk kiválasztott televíziót kezelni tudjunk vele.

  Univerzális Logitech távirányító egyszerű és gyors telepítése részlet

 • Amire szükségünk lesz

  univerzális távirányító
 • Az univerzális távirányító telepítése

  A távirányítót az internetre kell csatlakoztatni a következő műveletekhez. A dobozban megtalálható a távirányító, töltő, USB kábel, amivel a számítógéphez tudjuk csatlakoztatni a távirányítót. A távirányítóhoz egy telepítési segédletet is találunk, amin magyarul is megtalálhatjuk a telepítési információkat. Illetve a gyártó a távirányítóhoz tartozó szoftver is megtalálható a CD-n. A vezérlő szoftvert telepítsük innen vagy töltsük le az internetről. A szoftver elindítása után csupán annyi a teendőnk, hogy jelentkezzünk be az adott felületre. Új felhasználónként lépjünk be, írjuk be a személyes adatokat, ami opcionálisan tölthető ki. A telepítés kb. egy percet fog igénybe venni.
  Ezután telepíthetjük az infravezérelt szórakoztató egységeinket a távirányítóra. Jelen esetben egy tv-gyártó modelljét választottuk ki: a listából válasszuk ki a berendezés típusát, majd a gyártót és a típust. Mehetünk tovább, vagy telepíthetünk további berendezéseket is. Telepítsük a berendezéseket értelemszerűen.
  A távirányító kijelzője alkalmas szöveges felirat megjelenítésére, ezért felajánlja a program, hogy az adott felirat megfelel-e. Mentsük el a beállításokat. Néhány percet igénybe fog venni, amíg a program áttölteni az infrakódokat a távirányítóra.
  A telepítés befejezése után kapunk egy képernyőt, hogy: minden úgy történt, ahogy szerettük volna, próbáljuk ki, majd ha minden rendben, a Yes gombra kattintsunk. A távirányítón akár személyre is szabhatunk bizonyos gombokat.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
WarLock0722 (13 éve, 2 hónapja)
2009. március 26., 10:20:49 , kommentjeim száma: 11 db

0  +1  -1 

1

Legközelebb betudnátok mutatni a Logitech G25 telepítését és finomhangolását? Köszönöm

Statisztika

Megtekintések száma: 6998 Hozzászólások: 1
- VideoSmart.hu-n: 6069 Kedvencek között: 3
- Más oldalon: 929 Értékelések: 7
Logitech.hu kicsi avatar Logitech.hu

Logitech.hu további videótippjei »

Most egy univerzális távirányítót fogunk úgy beállítani, hogy egy általunk kiválasztott televíziót kezelni tudjunk vele. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)