Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 13 éve, 1 hónapja
Megtekintve: 20365
Értékeld a videót:
9 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Külföldi munkavállalás - 1. rész, Feltételek, szükséges papírok" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Külföldi munkavállalás (6)

 • Nyomtatás

  Külföldi munkavállalás - 1. rész, Feltételek, szükséges papírok

  2009. szeptember 3. 16:49:04 |

  Készítette: Hajopincer

  Legtöbbünk nincs tisztában a külföldi munkavállalás feltételeivel és lehetőségeivel - csak a szép tájakat és a csábító ajánlatokat látjuk magunk előtt. Sorozatunk segít eligazodni a lehetőségek között, és részletesen bemutatja, mire számítsunk, ha a hazai munkalehetőségekkel már nem vagyunk elégedettek.

  Külföldi munkavállalás - 1. rész, Feltételek, szükséges papírok részlet

 • Külföldi munkavállalás alapjai

  Legfőképpen a vendéglátásban vagy gyári munkákban lehet a legtöbb embert elhelyezni. Célszerű az egészségügyi alkalmassági vizsgálatot elvégezni. Szükség van erkölcsi bizonyítványra és megfelelő, kommunikatív nyelvtudásra. Nyelvi interjún mindenki átesik, és ha szimpatikus a munkavállaló, szerződést kötnek vele.
  Ha vendéglátásba vagy szállodaiparba szeretne valaki elhelyezkedni, fontos a nyitott személyiség, hiszen általában az amerikai, illetve nyugati országokban élő emberek a mosolygós, kedves vendéglátósokat keresik. Fontos, hogy a fizetés nagy része a borravalóból áll, ezért ha kedves valaki, lényegesen magasabb fizetése lesz, tehát a mosoly mindig jó befektetés.
  Célszerű utánanézni azoknak a cégeknek, ahova beadjuk a jelentkezést. A cégek kötelesek kiadni a nyilvántartási, működési számukat, ami alapján az interneten le lehet ellenőrizni, milyen jogosultságaik vannak, milyen jogosítványokkal rendelkeznek, foglalkoznak-e munkaerő közvetítéssel, milyen feltételeik vannak. Azoknak a cégeknek nem szabad bedőlni, amelyek nyelvtudás nélkül, csillagászati összegekért alkalmaznak valakit.
  Ha kezdő valaki, a legalacsonyabb, kezdő fizetést adják az első szerződéses jelentkezőknek.

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 20365 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 14833 Kedvencek között: 9
- Más oldalon: 5532 Értékelések: 9
Hajopincer kicsi avatar Hajopincer

Hajopincer további videótippjei »

Legtöbbünk nincs tisztában a külföldi munkavállalás feltételeivel és lehetőségeivel - csak a szép tájakat és a csábító ajánlatokat látjuk magunk előtt. Sorozatunk segít eligazodni a lehetőségek között, és részletesen bemutatja, mire számítsunk, ha a hazai munkalehetőségekkel már nem vagyunk elégedettek. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)