Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 12 éve, 11 hónapja
Értékeld a videót:
2 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Mire ügyeljünk utazás előtt, ha biztosítást akarunk kötni?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Mire figyeljünk utazáskor? (9)

 • Nyomtatás

  Mire ügyeljünk utazás előtt, ha biztosítást akarunk kötni?

  2008. április 10. 16:14:59 |

  Készítette: interpress_nora

  Utazás előtt mindenképpen érdemes utasbizosítást kötni. Az utazási irodák és a biztosítók különböző biztosításokat ajánlhatnak, de mindenképpen érdemes megnézni azt, hogy baleset vagy egyéb probléma esetén mit fizet a biztosító, milyen kártérítést kaphatunk.

  Mire ügyeljünk utazás előtt, ha biztosítást akarunk kötni? részlet

 • Amire szükségünk lesz

  útlevél
  úticél
  utasbiztosítás
 • Körültekintően olvassuk át a különféle biztosítási lehetőségeket!

  Általában háromféle kategória van a biztosítóknál, egy alacsonyabb, egy közép- és egy emelt kategóriájú biztosítás. Ha valaki gépkocsival utazik, akkor érdemes megnézni, hogy a gépkocsira ad-e a biztosító kártérítést baleset esetén. Ha valaki extrém sportot fog űzni külföldön vagy síelni megy, ott is érdemes megnézni, hogy a sporteszközökre ad-e a biztosítás kártérítést. Ha valaki bankkártyás is visz magával és véletlenül elveszíti vagy ellopják, általában adnak a biztosítók ilyen esetben segítséget, fel lehet hívni a biztosítót, és ők letiltják a kártyát. De hitelkártya esetén mindenképpen érdemes az adott banknál is érdeklődni, hogy van-e telefonos letiltásra lehetőség.
 • Előfordulhat, hogy a bankkártyánkhoz is tartozik biztosítás!

  Ha valaki bankkártyát visz magával külföldre, előfordulhat, hogy ehhez is tartozik utasbiztosítás. Minden esetben a bankkártyához tartozó szerződésben vagy a banktól lehet erről bővebb felvilágosítást kapni. Létezik olyan dombornyomott bankkártya is, amelyhez tartozik utasbiztosítás külföldön akkor is, ha nem használja a kártyát az országban. Vannak olyan kártyák is, amelyek csak akkor érvényesíti az utasbiztosítást külföldön, ha használja a tulajdonosa a kártyáját a célországban.

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 5338 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 5338 Kedvencek között: 2
- Más oldalon: 0 Értékelések: 2
interpress_nora

interpress_nora további videótippjei »

Utazás előtt mindenképpen érdemes utasbizosítást kötni. Az utazási irodák és a biztosítók különböző biztosításokat ajánlhatnak, de mindenképpen érdemes megnézni azt, hogy baleset vagy egyéb probléma esetén mit fizet a biztosító, milyen kártérítést kaphatunk. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)