Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 16 éve, 2 hónapja
Megtekintve: 46360
Értékeld a videót:
23 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Sminkleckék - 1. rész: tusvonal készítése" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Sminkleckék (9)

 • Nyomtatás

  Sminkleckék - 1. rész: tusvonal készítése

  2008. április 1. 23:11:55 |

  Készítette: Gyongyi

  Néhány egyszerű lépésben megtanulhatjuk, miképp készítsünk egy szép esti szemhéj sminket a felső kontúrok kihúzásával.

  Sminkleckék - 1. rész: tusvonal készítése részlet

 • Amire szükségünk lesz

  szemkihúzó ecset
  tusvonal
 • Mit használjunk a tusvonalhoz

  Az arcot alapozzuk le, a szemhéjat korrektorozzuk, fedjük le bézs árnyalattal, hogy egy száraz alapot kapjunk. A tusvonal elkészítésénél fontos a helyes eszközök kiválasztása. Válasszunk szemkihúzó ecsetet, amit kifejezetten szemkihúzásra ajánlott használni. Az ecset cobolyból készült, ami azt jelenti, hogy merev, visszapattan az ecset része, így nagyon precíz vonalakat tudunk általa húzni. A tusvonal egy szilikonos termék, ami a használatot követően megdermed, ezért tartós vonalat jelent egész
  napra, nem kell attól félni, hogy elmaszatolódik.
 • A tusvonal mennyisége

  A mennyiséget úgy tudjuk szabályozni, hogy a kézfejünkön mindig lefestjük a felesleget, és csak annyival dolgozunk, amennyire szükségünk van. Többször visszamegyünk és a kezünkről visszük vissza a festéket, ezáltal elkerüljük a túl nagy mennyiség felvételét és a hibázás lehetőségét.
 • Hogyan húzzuk meg a tusvonalat

  A felesleget rákenjük a kezünkre, így megfelelő mennyiség került az ecsetre, és elkezdjük húzni a tusvonalat. A tusvonal meghúzásának az a lényege, hogy csukott állapotban tekintsünk el a szem formájától, és gyakorlatilag egy egyenes vonalat kell, hogy húzzunk. A szem formája bármilyen lehet, de a tusvonalat a szem vonalától felfelé emeljük, annak függvényében, hogy mennyire akarjuk, hogy vidám legyen a hatás. Fontos, hogy nem szabad túl hosszan kihúzni, főleg kis szem esetében, mert akkor túlságosan hatvanas évekbeli hatást fogunk elérni. A másik (jobb) szemet is kihúzzuk, ez már az ellenkező oldalról érkezik, de ugyanúgy vízszintesen tartjuk és fektetjük az ecsetet. Arra vigyázzunk, hogy a kontúr felső része mindig nagyon precíz és egyenletes legyen.
 • A kontúr javítása

  A szilikonos terméknek az az előnye, ha megszárad, rögtön ki tudjuk javítani egy száraz fülpiszkával. Az a lényeg, hogy csak simogassuk, ne dörzsöljük és ne kaparjuk le. Ez a mostani smink elég alkalmi hatású, inkább estére ajánlott. Ha ilyen tusvonalat húzunk a felső kontúrra, akkor tekintsünk el az alsó kontúr színezésétől, túl mesterkélt lenne az összhatás. Ezt a fajta kontúrt inkább szánjuk estére, és egy különleges rúzzsal igen szép esti sminket fogunk kapni.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Siloka (15 éve, 1 hónapja)
2009. május 8., 08:52:28 , kommentjeim száma: 1 db

3

Régóta foglalkozom sminkeléssel, persze azért van még mit tanulnom. Nekem ami nagyon bejöttek, azok a Kent sminkecsetek. Az ár elfogadható, nagyon könnyen kezelhető, profi ecsetekről van szó. Szívből ajánlom őket! A www.parfumneroli.hu oldalon megnézhetitek őket (a szépségápolás szekcióban).
Gyongyi (16 éve)
2008. június 6., 17:45:57 , kommentjeim száma: 1 db

2

...válasz fantababa 1. kommentjére:
Kedves Fantababa!

A tus, amit használtam valóban MAC márkájú.
A Go márkát nem ismerem, sajnos így nem tudok róla nyilatkozni.
fantababa (16 éve, 1 hónapja)
2008. április 28., 19:21:12 , kommentjeim száma: 1 db

1

Szeretném megkérdezni, hogy a tus márkája MAC? Én Go márkában szemeltem ki ilyen tust, és szeretnék vélemény kérni, az is jó minőségű?

Statisztika

Megtekintések száma: 46360 Hozzászólások: 3
- VideoSmart.hu-n: 41672 Kedvencek között: 21
- Más oldalon: 4688 Értékelések: 23
Gyongyi kicsi avatar Gyongyi

Gyongyi további videótippjei »

Néhány egyszerű lépésben megtanulhatjuk, miképp készítsünk egy szép esti szemhéj sminket a felső kontúrok kihúzásával. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)