Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 16 éve, 3 hónapja
Megtekintve: 11655
Értékeld a videót:
17 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan állítsuk át a kikapcsoló gombot Vista alatt?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:


Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Hogyan állítsuk át a kikapcsoló gombot Vista alatt?

  2007. november 24. 19:28:00 |

  Készítette: ZeroCool.hu

  A Windows Vista alatt a kikapcsolás az eddigieknél is gyorsabban megoldható. Csak rá kell kattint a Start gombra, majd még egy gombra kattintunk, és le is állt a rendszer. Tegyük fel, hogy át akarjuk kicsit konfigurálni az egyik gyors gomb funkcióját.

  Hogyan állítsuk át a kikapcsoló gombot Vista alatt? részlet

 • Amikre szükséged lesz

  Számítógép
  Windows Vista
 • A konfigurálható gomb

  A Start menüre kettintva, a keresési mezőtől kicsit jobbra van egy gomb, mely az alap beállításoknak megfelelően sárga. Ez lényegen nem is kikapcsolja, hanem alvó állapotba helyezi a gépet. Ez annyit tesz, hogy minden megnyitott programunk helyét és állapotát elmenti, és újbóli bekapcsoláskor minden ott lesz, ahol hagytuk. Ezt át is állíthatjuk, ha akarjuk.
 • Keressük meg a beállításokat

  Nyissuk meg a Vezérlőpultot, és az elem ikont ábrázoló Energiagazdálkodási lehetőségeket válasszuk. Kétszer rákattintva megjelenik egy lista, mely a három választható sémát mutatja. Mindegyik alatt található a Séme beállításainak módosítása sor. Az aktuálisan kiválasztott és éppen használt módunk alatt lévőre kell ezúttal kattintanunk. Ezen az ablakon a Speciális energiaellátási beállítások módosítása sorra klikkeljünk, és végre eljutottunk oda, ahova szerettük volna.
 • Módosítsunk egy apróságot

  Ezen a listán gördítsünk le a Tápkapcsoló és fedél sorhoz, és ezt lenyitva a Start menü kikapcsológombja résznél három állapotot állíthatunk be: Alvó állapot, Hibernálás, és Leállítás. Jelöljük ki mondjuk a legalsót, és az OK gomb megnyomásával már aktiváltuk is a módosítást.
 • Nézzük meg, jól dolgoztunk-e

  Ha most a Start menüra kattintunk, az előbb még sárgán mutatkozó ikonunk átváltott pirosra, és immáron nem alvásra kényszeríti a gépet, hanem minden alkalmazást bezár, és teljesen kikapcsol.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 Következő oldal
puncimagnes (13 éve, 11 hónapja)
2010. március 19., 15:35:02 , kommentjeim száma: 11 db

7

ez működik win 7 alatt is haver megszokta h ott rakja le mint a vistán és nemtudta h álista át megcsináltam neki karaly videó 5*
ricsi0912_BAN (15 éve)
2009. március 1., 11:52:48 , kommentjeim száma: 30 db

6

Hello!
Nem tuggya valaki hogy mi lehet a baja az MSN-emnek mert letöltöttem a 5-ös változatot és mikor telepítettem volna azt irta ki hogy hiányzik a Windows Live Suite program....mikor azt is letöltöttem akkor is ugyan ezt irta ki:"a fájl nem telepíthető.Sújos hiba merült fel.A Windows Live Suite program nem lett telepítve."Léccci valaki segítsen....KöSz!
Drider (15 éve, 1 hónapja)
2009. január 27., 08:58:10 , kommentjeim száma: 24 db

5

Áááá... a Béta alatt még talán nem is volt ilyen nehéz megtalálni, de ennél eldugottabb helyen, mint a hardveres energiagazdálkodási beállítások, hardvereszközök stb. menüpontja...(mi köze ennek a Start menühöz?) Sokat segítettél... életemben nem gondoltam volna, hogy oda teszik...
dRew (15 éve, 1 hónapja)
2009. január 22., 15:06:57 , kommentjeim száma: 16 db

4

Hah imádlak ez nagyon kellet
excore (15 éve, 6 hónapja)
2008. augusztus 11., 20:46:40 , kommentjeim száma: 248 db

3

Elképzelhető :P
1. oldal 2 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 11655 Hozzászólások: 7
- VideoSmart.hu-n: 11655 Kedvencek között: 11
- Más oldalon: 0 Értékelések: 17
ZeroCool.hu kicsi avatar ZeroCool.hu

ZeroCool.hu további videótippjei »

A Windows Vista alatt a kikapcsolás az eddigieknél is gyorsabban megoldható. Csak rá kell kattint a Start gombra, majd még egy gombra kattintunk, és le is állt a rendszer. Tegyük fel, hogy át akarjuk kicsit konfigurálni az egyik gyors gomb funkcióját. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)