Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve, 10 hónapja
Értékeld a videót:
6 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan készítsünk fotóalbumot a Nero 8-ban?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Hogyan készítsünk fotóalbumot a Nero 8-ban?

  2007. november 17. 23:22:00 |

  Készítette: ZeroCool.hu

  Előfordulhat, hogy digitális fényképezőgéppel készült képeinkből szeretnénk egy kis fotóalbumot, előadást csinálni, melyet mondjuk a család egyes tagjainak szeretnénk ajándékba adni, vagy egyszerűen bemutatni. Ennek létrehozásához találhatunk egy remek megoldást a 8-as Nero csomagban.

  Hogyan készítsünk fotóalbumot a Nero 8-ban? részlet

 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Internet
  Nero 8
  Fényképek
 • Az első lépések

  Legelőször be kell szereznünk a Nero 8-as csomagot, melyet a www.nero.com weboldalról tölthetünk le - ez a telepítéstől számított 15 napon keresztül teljesen ingyenesen használható, utána pedig egészen elfogadható áron hozzájuthatunk a teljes szoftverhez. Ha mondjuk csak egy gyors albumot akarunk csinálni, tökéletesen megfelel számunkra. Letöltés után telepítsük a programot, majd kattintsunk a létrejött Nero StartSmart ikonra.
 • Válasszunk formátumot

  Némi töltés után bejön a Főmenü, ahol válasszuk Létrehozás és szerkesztés fül alatt rejtőző Fotó bemutató előadás készítése gombot. Ez betölti a Nero Vision nevezetű programot, mely lehetőséget ad fotóalbum készítésére. A megjelent menüben válasszuk a "Bemutató Előadás Készítése..." részt, ahol rögtön több formátumot is kiválaszthatunk magunknak. Legyen az, amiről biztosan tudjuk, hogy le is tudja játszani mondjuk a számítógépünk, vagy az asztali DVD lejátszónk. Jelen példában maradjunk a VideoCD-nél.
 • Állítsuk be a képeket

  A megjelent új projekt ablak jobb felső részén láthatunk egy ikonsort. Az elsőre kattintva megjelenik a "keresés", melyet kiválasztva kitallózhatjuk azt a könyvtárat, ahova elmentettük a képeinket. CTRL+A megnyomásával kijelölhetjük mindet - ezután a megnyitásra kattintva a program néhány másodperc alatt behúzza megába az összes képet. Így, kijelölt formában kattintsunk a jobb felső részen egy bal egérklikkel, majd nyomva tartva a gombot, húzzuk rá az egészet a lenti filmes sorra. A CTRL+A ismételt megnyomásával ismét kijelölhetjük az összes képet, majd válasszuk a jobb klikk, tulajdonságok gombot. Itt egységesen beállíthatjuk, hogy az egyes képek mennyi ideig látszódjanak.
 • Testreszabás mindenkinek

  Tovább haladva különféle sablonokból választhatunk. Ez a rész fog legelőször látszódni, ha betesszük a kész lemezt a lejátszóba. Itt megváltoztathatjuk a háttérképet, a háttérzenét, különféle gombokat, szövegeket és így tovább. A "Használható menük" résznél le is tilthatjuk a menüt - ebben az esetben a lemez behelyezésével automatikusan elindulnak a képek. Ezután egy gyors lejátszó segítségével megszemlélhetjük, hogyan fog kinézni a művünk a képernyőn.
 • Már csak az írás van hátra

  Ha minden a helyére került, már csak a lemez írása van hátra. A jobb fent található "Írjunk..." feliratnál kiválaszthatjuk, hogy rögtön DVD-re, CD-re írunk, vagy az Image Recorder pontot választva közvetlen a merevlemezre. Ez utóbbit választva eltárolhatjuk későbbre a képfájlt. A jobb lent található "Írás" gombra kattintva, megindul az írási folyamat, és már készen is vagyunk.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
krisztus210 (11 éve, 11 hónapja)
2010. október 30., 21:19:31 , kommentjeim száma: 3 db

0  +1  -1 

2

Szia! én csak azt szeretném kérdezni hogy a nero.com oldalon hogy kell letölteni a nerot?
Rattle (12 éve, 3 hónapja)
2010. június 20., 20:32:01 , kommentjeim száma: 5 db

0  +1  -1 

1

Köszönöm a videót,ki fogom próbálni!

Statisztika

Megtekintések száma: 8086 Hozzászólások: 2
- VideoSmart.hu-n: 8086 Kedvencek között: 8
- Más oldalon: 0 Értékelések: 6
ZeroCool.hu kicsi avatar ZeroCool.hu

ZeroCool.hu további videótippjei »

Előfordulhat, hogy digitális fényképezőgéppel készült képeinkből szeretnénk egy kis fotóalbumot, előadást csinálni, melyet mondjuk a család egyes tagjainak szeretnénk ajándékba adni, vagy egyszerűen bemutatni. Ennek létrehozásához találhatunk egy remek megoldást a 8-as Nero csomagban. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)