Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 16 éve, 8 hónapja
Értékeld a videót:
6 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan küldjünk a legegyszerűbben levelet a Gmail segítségével?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Hogyan küldjünk a legegyszerűbben levelet a Gmail segítségével?

  2007. november 10. 15:35:00 |

  Készítette: ZeroCool.hu

  Nagyon sokféle jópofa módja van a Gmail felhasználásának. Ezúttal tételezzük fel, hogy nincs elég időnk arra, hogy külön belépjünk a levelezőbe, kattintsunk balra-jobbra, és mégis szeretnénk üzenetet küldeni. Adott egy egyszerű trükk, mely könnyen megvalósítható Firefoxban.

  Hogyan küldjünk a legegyszerűbben levelet a Gmail segítségével? részlet

 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Firefox
  Gmail
  Internet
 • Lépjünk be a Gmailbe

  Már meglévő Gmail hozzáférésünkkel - ha nincs, ideje regisztrálni - lépjünk be a rendszerbe. A bal oldalon található Compose Mail gombra kattintva csináljunk úgy, mintha új emailt akarnánk írni. A küldés sáv jobb oldalán található egy kis ikon, amire rákattintva egy új ablakban jelenik meg a küldő modul.
 • Készítsünk könyvjelzőt

  Itt bármely "kék" felületre kattintsunk jobb klikkel, és válasszuk az „Oldal felvétele a könyvjelzők közé...” pontot. A megjelenő ablakban Névnek adjunk meg bármit, amiről mi később tudni fogjuk, hogy ezzel csinálhatunk új levelet. Az OK megnyomásával ez az oldal bekerült a könyvjelzőink közé. Ezután be is zárhatjuk ezt az újonnan nyitott Gmail ablakot.
 • Helyezzük el a gombunkat

  A Firefoxban található Könyvjelzők menüre kattintva keressük ki a most létrehozott új bejegyzést, majd kattintsunk is rá. A megjelent oldal fülét ragadjuk meg, és dobjuk fel a könyvjelző sorunkba - ha ez be van állítva. Ez a lépés kihagyható, de a lényeg, hogy mindig kéznél legyen, ha szükségünk van rá. Erre az új könyvjelzőre kattintsunk jobb klikkel, és a megjelent új ablak alján pipáljuk ki a "Könyvjelző betöltése az oldalsávba" részt. Kattintsunk az OK gombra.
 • Már meg is vagyunk

  Ezek után, ha bármilyen híroldalt, portált, vagy bármi egyebet olvasgatunk, erre a bizonyos könyvjelzőre kattintva megjelenik a böngésző bal oldalán a Gmailes levélküldési lehetőség! Egyetlen fontos dolog, hogy a dolog csak akkor működik, ha már egyszer beléptünk a Gmailre. De még így is sokkal gyorsabb, mint a normál esetben használatos levélírás.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Rattle (12 éve, 5 hónapja)
2012. február 22., 16:59:41 , kommentjeim száma: 5 db

3

Nálam sem akar működni,az új 10 verziójú Firefoxban.Mindent végig csinálok,de csak egy üres oldal töltődik be a végén.Pedig remek trükknek tartom,örültem a lehetőségnek.
anri (14 éve, 1 hónapja)
2010. június 10., 15:56:05 , kommentjeim száma: 6 db

2

Ez a mostani firefox-ban is működik, mert nálam nem akar összejönni?
Fullchaos (16 éve, 8 hónapja)
2007. november 12., 09:39:09 , kommentjeim száma: 94 db

1

Ez cool, tök jó ötlet, pláne a mai szélesebb monitorokon hasznos is.

Statisztika

Megtekintések száma: 5214 Hozzászólások: 3
- VideoSmart.hu-n: 5214 Kedvencek között: 7
- Más oldalon: 0 Értékelések: 6
ZeroCool.hu kicsi avatar ZeroCool.hu

ZeroCool.hu további videótippjei »

Nagyon sokféle jópofa módja van a Gmail felhasználásának. Ezúttal tételezzük fel, hogy nincs elég időnk arra, hogy külön belépjünk a levelezőbe, kattintsunk balra-jobbra, és mégis szeretnénk üzenetet küldeni. Adott egy egyszerű trükk, mely könnyen megvalósítható Firefoxban. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)