Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve, 8 hónapja
Értékeld a videót:
6 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan szerezzük vissza bezárt programjainkat a GoneIn60s program segítségével?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Hogyan szerezzük vissza bezárt programjainkat a GoneIn60s program segítségével?

  2009. november 15. 02:10:24 |

  Készítette: Fallout

  Mindenkivel előfordul, hogy néha mellékattint. Igazán nagy problémát ez akkor jelent, ha egy fontos dokumentumot, vagy böngészőablakot zártunk be akaratunkon kívül. A GoneIn60s nevű ingyenes, 205KB méretű, telepítést sem igénylő program erre a problémára próbál megoldást nyújtani. Használatával - az alapbeállítások mellett - egy percen belül visszaszerezhetjük ezeket a programokat, ablakokat, általában adatvesztés nélkül. Parancsikonját az Indítópultba másolva a Windows bejelentkezésekor automatikusan elindul. Windows XP alatt mutatom be a program működését, de elvileg Windows 7 alatt is működik.

  Hogyan szerezzük vissza bezárt programjainkat a GoneIn60s program segítségével? részlet

 • Amire szükségünk lesz

  GoneIn60s
 • A GoneIn60s használata

  A GoneIn60s nevű ingyenes, 205KB méretű, telepítést sem igénylő program erre a problémára próbál megoldást nyújtani. Használatával - az alapbeállítások mellett - egy percen belül visszaszerezhetjük ezeket a programokat, ablakokat, általában adatvesztés nélkül. Parancsikonját az Indítópultba másolva a Windows bejelentkezésekor automatikusan elindul.

  Windows XP alatt mutatom be a program működését, de elvileg Windows 7 alatt is működik.

  Keressünk rá a programra, töltsük le, indítsuk el. A program segítségével újra el tudjuk indítani az akár véletlenül bezárt programokat és folytathatjuk a munkát.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Morzan (14 éve, 8 hónapja)
2009. november 20., 17:40:59 , kommentjeim száma: 18 db

3

kössz! 1 órára állítottam a visszaállítását!
Hajdu_M (14 éve, 8 hónapja)
2009. november 17., 22:45:23 , kommentjeim száma: 1 db

2

Ez korrekt! Már használom is! Köszi az ötletet!
Fallout (14 éve, 8 hónapja)
2009. november 16., 04:42:48 , kommentjeim száma: 44 db

1

Megjegyzés: előfordulhat a böngésző használata közben, hogy ha becsukunk egy oldalt, rövid idő múltán az egész program bezárul. Ilyenkor megoldás lehet, hogy a még nyitott lapokra F5-öt nyomunk, vagy az Újratöltés gombra kattintunk. Megoldás lehet még a "Kill windows" beállítás tiltása is, de ezzel kissé megnehezíthetjük a saját dolgunkat. (Mivel hasonló gonddal olyan is találkozott, aki ezt a kis segédprogramot nem használja, így nem állítható, hogy biztosan ez felelős ezért.)

Statisztika

Megtekintések száma: 2665 Hozzászólások: 3
- VideoSmart.hu-n: 2665 Kedvencek között: 4
- Más oldalon: 0 Értékelések: 6
Fallout kicsi avatar Fallout

Fallout további videótippjei »

Mindenkivel előfordul, hogy néha mellékattint. Igazán nagy problémát ez akkor jelent, ha egy fontos dokumentumot, vagy böngészőablakot zártunk be akaratunkon kívül. A GoneIn60s nevű ingyenes, 205KB méretű, telepítést sem igénylő program erre a problémára próbál megoldást nyújtani. Használatával - az alapbeállítások mellett - egy percen belül visszaszerezhetjük ezeket a programokat, ablakokat, általában adatvesztés nélkül. Parancsikonját az Indítópultba másolva a Windows bejelentkezésekor automatikusan elindul. Windows XP alatt mutatom be a program működését, de elvileg Windows 7 alatt is működik. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)