Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve, 5 hónapja
Értékeld a videót:
2 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Honda Goldwing: Olajszint ellenőrzés egyszerűen" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Honda Goldwing: Olajszint ellenőrzés egyszerűen

  2010. január 25. 23:43:37 |

  Készítette: gold-wing.hu

  Amennyiben szükségesnek ítéljük az olajszint ellenőrzését Honda Goldwing motorkerékpárunkon, úgy azt könnyedén elvégezhetjük ezen útmutatás segítségével.

  Honda Goldwing: Olajszint ellenőrzés egyszerűen részlet

 • Amire szükségünk lesz

  motorkerékpár
 • Olajszint ellenőrzés egyszerűen

  Állítsuk a motorkerékpárt a fő sztenderre, de mindig sík terepen tegyük ezt. A motortartó burkolat alján lévő nyílást fogjuk meg, húzzuk meg a motorburkolatot. Akasszuk ki a hátsó rögzítőpatentet, majd húzzuk le az első rögzítőkre, tegyük félre a panelt.

  Indítsuk be a motort, hagyjuk járni 2-3 percig. Ezután állítsuk le a motort, várjuk meg, míg visszafolyik az olaj, ami 5-10 percig tart.

  Csavarjuk ki a motor nívópálcáját, töröljük le az olajat, ellenőrizzük, hogy a tömítőgyűrűje rendben van-e. Miután tisztára pucoltuk a pálcát, helyezzük vissza a helyére, de ne tekerjük vissza, mert a menet magassága befolyásolja a szintjelzőt. Húzzuk ki a pálcát, ellenőrizzük le az olajszintet. Ha megfelelő, töröljük meg a pálcát, majd helyezzük vissza a pálcát, húzzuk meg finoman, hogy a tömítés zárjon, töröljük le a felesleges olajat, és helyezzük vissza a panelt.
  Ha az olajszint nem megfelelő, ugyanezen a nyíláson, töltsünk olajat. Az olajtöltés után ugyanezt a folyamatot csináljuk végig, hogy megfelelő-e az olajszint. Ellenőrizzük a tömítéseket, az összes rögzítőfül kontrollját végezzük el, hogy nincs-e törés, repedés, majd helyezzük vissza a panelt a helyére.

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 6341 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 6341 Kedvencek között: 5
- Más oldalon: 0 Értékelések: 2
gold-wing.hu kicsi avatar gold-wing.hu

gold-wing.hu további videótippjei »

Amennyiben szükségesnek ítéljük az olajszint ellenőrzését Honda Goldwing motorkerékpárunkon, úgy azt könnyedén elvégezhetjük ezen útmutatás segítségével. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)