Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve, 8 hónapja
Értékeld a videót:
6 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Motoros biztonsági tippek: Védőruha vásárlás" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Motoros biztonsági tippek (13)

 • Nyomtatás

  Motoros biztonsági tippek: Védőruha vásárlás

  2009. november 11. 19:42:49 |

  Készítette: Safety-Hungary

  Napjainkban igen nagy divattá vált a motorozás. Motoros tippsorozatunkban a motor szerelmeseivel szeretnénk olyan információkat, tippeket megosztani, amik segítségével könnyedén növelhetjük saját és mások biztonságát az utakon.

  Motoros biztonsági tippek: Védőruha vásárlás részlet

 • Védőruha vásárlás

  Manapság ezek a védőfelszerelések annyira nem kényelmetlenek, mint jó pár évvel ezelőtt.
  A gerincvédő fontos és hasznos, de a méretválasztás lényeges, ne válasszunk túl nagyot, mert adott esetben a nyakat is eltörheti, ha túl kicsit választunk, akkor a lenti csigolyáknak eshet bajuk.
  Két lehetőség van védelemre, az önálló ízület-protektor vagy ami a ruhába bele van építve, ami egy szivacsos, polifoam réteg. A másik a külső, kemény protektor, és ez utóbbi drágább, de jobb védelmet is ad. De az a ruha is drágább, amibe ilyen jellegű protektort építenek bele. A ruhába épített protektoroknál is fontos, hogy pontos méretet válasszunk. A külső térdprotektoroknál ízületet is építenek, a ruhába épített változatnál ez nem létezik. A ruha kopásállósága is fontos, hogy a bőrünket hogyan védjük.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Krisszmen27 (14 éve, 8 hónapja)
2009. november 15., 23:09:41 , kommentjeim száma: 9 db

1

Üdv! Először is grat ehhez a kezdeményezéshez, valóban nem árt ha az ember ezekben a videókban megemlített tudni valókat kiemelt figyelemben részesíti, de pláne ha valaki teljesen kezdő abban az esetben is segítség a számára. Nekem egyetlen kérdésem volna ezzel a védő felszereléssel kapcsolatban, hogy van e akkora űrtartalmú, felszerelhető tároló egység (doboz) amibe ezeket a cuccokat bele lehet pakolni ha mást nem is legalább egy részét, és ha igen akkor nagyából mennyiért? Előre is köszi!

Statisztika

Megtekintések száma: 6275 Hozzászólások: 1
- VideoSmart.hu-n: 6275 Kedvencek között: 4
- Más oldalon: 0 Értékelések: 6
Safety-Hungary kicsi avatar Safety-Hungary

Safety-Hungary további videótippjei »

Napjainkban igen nagy divattá vált a motorozás. Motoros tippsorozatunkban a motor szerelmeseivel szeretnénk olyan információkat, tippeket megosztani, amik segítségével könnyedén növelhetjük saját és mások biztonságát az utakon. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)