Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve, 7 hónapja
Megtekintve: 12230
Értékeld a videót:
4 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "iWiW: Új üzenőfal testreszabás, zavaró üzenetek letiltása" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  iWiW: Új üzenőfal testreszabás, zavaró üzenetek letiltása

  2009. november 6. 09:22:21 |

  Készítette: ZeroCool.hu

  Amennyiben zavarónak találjuk a megújult iWiW főoldalát, úgy pillanatok alatt átszabhatjuk és a zavaró üzeneteket, felesleges hírfolyamokat pillanatok alatt eltüntethetjük.

  iWiW: Új üzenőfal testreszabás, zavaró üzenetek letiltása részlet

 • iWiW fejlesztés, iWiW káosz

  2009 októberében megváltozott a hazai legnagyobb közösségi portál, az iWiW-nek a főoldala. Egészen pontosan az alkalmazások- és egyáltalán a funkciók felől érkező különféle értesítések megjelenítése került bele az oldalba. Ezt a főoldalon, közvetlen a Gépház üzem alatt találhatjuk, úgy nevezték el, hogy hírfolyam.
  Ennek a funkciónak az aktiválásával gyakorlatilag ez az iWiW-es hírfolyam totálisan átláthatatlan lett. Hiszen minden eseményről kapunk ilyen kis bejegyzést. Tehát, ha valaki, valakinek az ismerőse lett, módosította az adatlapját, új fotót töltött fel magáról, valaki csatlakozott egy klubhoz, illetve természetesen a nemrégiben indult alkalmazások egyes aktivitásairól is folyamatosan kapunk információt.
 • Hírfolyam testreszabás az iWiW-en

  Ezeket testreszabni tudjuk, bár kicsit el vannak rejtve a lehetőségek - tény, hogy folyamatosan javítanak rajta. Ha a hírfolyam legaljára letekerünk, akkor ott lesz egy további hírek gomb. Ha erre rányomunk, bekerülünk a teljes saját, iWiW hírfolyam oldalra, és itt, a jobb felső részen található szűrési beállításokra kattintva megjelenik egy kis menü, ahol a különféle eseményeket kikapcsolhatjuk.
  Ez a megoldás azonban nem az igazi, mert itt kompletten, az összes felhasználóra vonatkozóan állítjuk be a funkciókat. Tehát, ha kiszedem a képek / videókat, akkor, ha valaki megoszt ilyen tartalmat, egyáltalán nem fogok róla értesülni.
 • iWiW-es finomhangolás mindenkinek

  A másik lehetőségünk, ha az adott bejegyzés jobb felső sarkában található elrejtés linkre nyomunk. Nem kell aggódni, ennek megnyomásával nem konkrétan az az egy bejegyzés fog eltűnni, hanem megjelenik egy felugró ablak, amin több dolgot is állíthatunk. Bepibálhatjuk azt, hogy nem vagyunk kíváncsiak ennek az egy felhasználónak a híreire, vagy bejegyzéseire, vagy letilthatjuk annak a funkciónak a híreire nem vagyunk kíváncsiak. Ez utóbbi annyit tesz, hogy például nem akarjuk látni, ha valaki, valakinek az ismerőse lesz, vagy mondjuk a továbbiakban nem akarunk üzenetet kapni egy adott alkalmazás aktivitásáról.
  Természetesen ezt a beállítást legalább egyszer el kell végeznünk, de megéri a fáradtságot, mert nagyon gyorsan, sokkal átláthatóbb lesz a megújult iWiW.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
ZeroCool.hu (14 éve, 4 hónapja)
2010. február 3., 11:03:52 , kommentjeim száma: 1385 db

5

...válasz successful 4. kommentjére:
Használj Facebookot, abban vannak ilyen alap beállítási lehetőségek is
successful (14 éve, 4 hónapja)
2010. február 3., 10:48:04 , kommentjeim száma: 11 db

4

nekem olyan kellene, hogy engem ne lásson más, h kinél mit kommentelek . . ez tök gyökérség így :-(
jam-jam (14 éve, 6 hónapja)
2009. november 27., 14:20:46 , kommentjeim száma: 36 db

3

Ez király mert edig + hülyültem ettöl az izétől
Gulyasch (14 éve, 7 hónapja)
2009. november 6., 15:13:29 , kommentjeim száma: 12 db

2

Örülök, hogy megcsináltad a hangos verzióját, hiszen egyrészt nagy az érdeklődés a téma iránt, másrészt pedig az eddig folyamatosan változó új üzenőfal úgy tűnik elérte végleges verzióját, s érdemben most lehet igazán egy jó kis összefoglaló tippet készíteni róla. Amúgy is nagy rajongója vagyok minden eddig közzé tett videódnak: minőségi munka az összes. Remek "remake"! Grt! :-)
ZeroCool.hu (14 éve, 7 hónapja)
2009. november 6., 09:26:10 , kommentjeim száma: 1385 db

1

Ehhez a videóhoz csak annyit, hogy az eredeti ötlet Gulyasch-tól származik, köszi érte, csak gondoltam megcsinálom a hangos verziót! Próbáltalak elérni, de sajnos nem sikerült Remélem nem baj, hogy újracsináltam az ötleted!

Statisztika

Megtekintések száma: 12230 Hozzászólások: 5
- VideoSmart.hu-n: 12230 Kedvencek között: 0
- Más oldalon: 0 Értékelések: 4
ZeroCool.hu kicsi avatar ZeroCool.hu

ZeroCool.hu további videótippjei »

Amennyiben zavarónak találjuk a megújult iWiW főoldalát, úgy pillanatok alatt átszabhatjuk és a zavaró üzeneteket, felesleges hírfolyamokat pillanatok alatt eltüntethetjük. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)