Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 13 éve, 8 hónapja
Megtekintve: 39110
Értékeld a videót:
30 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan készítsünk saját Windows XP telepítőlemezt? - 1. rész: az nLite beszerzése" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:


Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Hogyan készítsünk saját Windows XP telepítőlemezt? (4)

 • Nyomtatás

  Hogyan készítsünk saját Windows XP telepítőlemezt? - 1. rész: az nLite beszerzése

  2008. április 4. 21:12:43 |

  Készítette: djpety

  A Windows XP telepítése után rengeteg beállítást kell újra végrehajtanunk, de ha készítünk egy saját telepítőlemezt, az ezeket a beállításokat végrehajtja. Az ingyenes nLite program segít nekünk ebben.

  Hogyan készítsünk saját Windows XP telepítőlemezt? - 1. rész: az nLite beszerzése részlet

 • Amire szükségünk lesz

  számítógép
  Windows XP
 • Töltsük le az nLite-ot

  Nyissuk meg a böngészőket, majd írjuk be a címsorba a www.nliteos.com címet. A Download menüpontból töltsük le a megfelelő változatot, de ne a bétát. Miután ez megvan, vegyük elő a Windows XP telepítő CD-nket, jelöljük ki a rajta látható fájlokat, másoljuk ki. Hozzunk létre egy új mappát a merevlemezünkön például xpcd néven, illesszük be a CD-nk tartalmát.
 • Telepítsük a programot

  Ha ez megvan, telepítsük fel a letöltött nLite-ot. A végén maradjon kipipálva a Launch nLite, el is indíthatjuk a programot. A nyelvnél válasszuk ki a Hungarian-t. A következő oldalon keressük meg az előbb átmásolt XP-t, ilyenkor felismeri, milyen típusú a rendszerünk, milyen javítócsomagot tartalmaz, milyen nyelvű, mi a verziószáma és mekkora a mérete.
 • Mit tud a program végrehajtani

  A tovább gombra kattintva ki tudjuk választani, hogy miket hajtsunk végre a telepítőn. Beleintegrálhatunk javítócsomagot, kisebb javításokat, drivereket, eltávolíthatunk komponenseket. Készíthetünk Felügyelet nélküli Telepítőt, amely teljesen automatikusan végrehajtja az előre kitöltött feladatokat, a beállításokat módosíthatjuk, egyéb registry tweakeket hajthatunk végre, amivel gyorsíthatjuk a rendszert, illetve készíthetünk egy bootolható ISO fájlt, amit akár egy Nero programmal kiírhatunk CD-re vagy DVD-re.
 • A javítócsomag integrálása

  Kezdjük a javítócsomag integrálásával. Közben bejelölhetjük a többit is, mindezt sorban fogja elvégezni a program. A Next gomb után be tudjuk integrálni a javítócsomagot. Ha mondjuk a telepítő nem tartalmaz SP2-pt, nyugodtan integráljuk bele, ha megvan a telepítője, így alapból SP2-es Windows kapunk. Amint elkészült a fájlok összefésülése, az nLite ki is fogja írni, hogy milyen szervízcsomagot tartalmaz az új Windowsunk.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 3 4 Következő oldal
dvid95 (11 éve, 3 hónapja)
2010. augusztus 28., 11:50:03 , kommentjeim száma: 1 db

0  +1  -1 

19

segítség:
nem nagy dolog amit mondok de ha van olyan programod ami 30 napos probaideig müködik és ráadásul készülsz ujrarakni a gépet akor másold le a program files mappában lévö fájlokat erröl a progirol mert miután ujraraktad a gépet használhatod onnan ahova másoltad ccsak egy kis külömbségel most akármeddig használhatod
rayman12 (11 éve, 4 hónapja)
2010. július 27., 13:40:21 , kommentjeim száma: 16 db

0  +1  -1 

18

az nlite nekem enm idult el :@
levi102 (11 éve, 6 hónapja)
2010. május 24., 18:00:43 , kommentjeim száma: 1 db

+1  +1  -1 

17

csak xp-t lehet módositani?én windows 98 se-t akarom felturbózni
pupet (11 éve, 10 hónapja)
2010. január 30., 15:11:31 , kommentjeim száma: 3 db

0  +1  -1 

16

Hello!En azt szeretnem kerdezni,hogy ezzel a progival lehet-e windows 7 bootolhato cd-t,keszitani,vagy ha nem leirnad hogyan kell ha tudod?
asdvoknoob (11 éve, 11 hónapja)
2009. december 22., 14:49:59 , kommentjeim száma: 38 db

0  +1  -1 

15

hehe a kovetkező rézben folytatjuk :P nagyon jó video és segítség grat. hozzá sokat segített amikor ujra raktam a gépet sose kellett előkészíteni semmijen cd-t csak magától felrakott mindent :P GRAT. ÉS THX megint
1. oldal 2 3 4 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 39110 Hozzászólások: 19
- VideoSmart.hu-n: 39110 Kedvencek között: 46
- Más oldalon: 0 Értékelések: 30
djpety kicsi avatar djpety

djpety további videótippjei »

A Windows XP telepítése után rengeteg beállítást kell újra végrehajtanunk, de ha készítünk egy saját telepítőlemezt, az ezeket a beállításokat végrehajtja. Az ingyenes nLite program segít nekünk ebben. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)