Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 16 éve, 8 hónapja
Értékeld a videót:
4 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan telepítsünk Total Commandert?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Hogyan telepítsünk Total Commandert?

  2007. november 6. 23:33:13 |

  Készítette: ZeroCool.hu

  Minden Windowsban megtalálható alapból a Windows Intéző, ám ezt sokaknak nem annyira egyszerű használni. Ennek oka, hogy egy oldalas fájlkezelést tesz lehetővé, nem úgy, mint a réges régi, a legtöbb felhasználó által alkalmazott Norton Commander. Napjainkban egy remek alternatíva a Total Commander.

  Hogyan telepítsünk Total Commandert? részlet

 • Amikre szükségünk lesz

  Számítógép
  Total Commander
 • Töltsük le a szoftvert

  Bármely böngészőbe írjuk be, hogy www.ghisler.com. Ezután bejön a készítő weboldala, ahol olvashatunk híreket az éppen aktuális eseményekről, fejlesztésekről. A bal oldalon található menüben kattintsunk a Download pontra, és válasszunk ki egy oldalt, ahonnan letölthetjük. Bármelyiket válasszuk, a letöltés beindul és a fájl szépen lejön a gépünkre.
 • Indítsuk a telepítést

  Kattintsunk kétszer a letöltött állományra. Ha Windows Vista rendszerünk van, újra rá fog kérdezni, hogy valóban telepíteni akarjuk e a programot. Továbbhaladva kiválaszthatjuk, hogy milyen nyelven szeretnénk feltelepíteni. A Next gombra nyomva megkérdezi a program, hogy akarjuk e a többi nyelvet is telepíteni. A Yes részre kattintva később is megváltoztathajuk a program nyelvét. A következő oldalon megadhatjuk azt a könyvtárat, ahova telepíteni szeretnénk a programot. Az ezutáni oldalon megváltoztathatjuk a .ini, vagyis a különféle beállításokat leírok állományok helyét a merevlemezen - ezt igazából nem is muszáj módosítani. A következőkben készíthetünk csoportot a Start menüben, illetve egy kis ikont a tálcára, avagy a desktopra. Ezután már csak egyetlen kattintás választ el minket a programtól.
 • Végezzük el az első beállításokat

  A telepítés után felugró ablakból azonnal el is indíthatjuk a programot. Ha a próbaverziót használjuk, 30 napig szabadon kisérletezgethetünk vele. Csupán annyit kell tenni, hogy a lenti sorban feltüntetett részben található számra kattintunk. Vagyis, ha Nr. 2 van kiírva, akkor a kettes gombra kell nyomni. Ha bejutottunk, az első indításkor automatikusan felugrik a beállítások ablaka. Itt rengeteg mindent lehet konfigurálni, de igazából ez nem ennek a tippnek a témája. Csak apró segítség a kezdetekhez: a már aktív Layout ablakon pipáljuk ki a Show drive buttons és a Show two drive button bars részeket. Ezek megjelenítik az összes rendelkezésre álló meghajtót kihelyezik a felső menüsorba, ezzel megkönnyítva a program későbbi kezelését.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
1. oldal 2 Következő oldal
adam887 (11 éve, 8 hónapja)
2012. november 2., 18:27:50 , kommentjeim száma: 78 db

7

...válasz ZeroCool.hu 2. kommentjére:
Mikor lesz a közvetkező bírálás Tisztelt zerocool.hu úr?
adam887 (11 éve, 8 hónapja)
2012. november 2., 18:19:59 , kommentjeim száma: 78 db

6

...válasz OnLyHS 5. kommentjére:
így van nézze meg a ezt a videómat
OnLyHS (14 éve)
2010. július 7., 12:19:11 , kommentjeim száma: 49 db

5

...válasz jani12 4. kommentjére:
Mozilla Firefox -> Eszközök -> Beállítások -> Általános fül -> Keresd meg ezt "Letöltés" -> És tegyél pipát oda hogy, Rákérdezés a fájlok letöltési helyére
jani12 (15 éve, 4 hónapja)
2009. március 15., 16:18:10 , kommentjeim száma: 63 db

4

neked hogy-hogy megkérdezi ,hogy hova mentse?
nekem automatikusan az asztalra menti.
jani12 (15 éve, 4 hónapja)
2009. március 9., 15:33:55 , kommentjeim száma: 63 db

3

nekem regisztrálva van.
Az Amszterdam-i egyetem által. XD
1. oldal 2 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma: 4884 Hozzászólások: 7
- VideoSmart.hu-n: 4884 Kedvencek között: 4
- Más oldalon: 0 Értékelések: 4
ZeroCool.hu kicsi avatar ZeroCool.hu

ZeroCool.hu további videótippjei »

Minden Windowsban megtalálható alapból a Windows Intéző, ám ezt sokaknak nem annyira egyszerű használni. Ennek oka, hogy egy oldalas fájlkezelést tesz lehetővé, nem úgy, mint a réges régi, a legtöbb felhasználó által alkalmazott Norton Commander. Napjainkban egy remek alternatíva a Total Commander. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)