Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 14 éve, 3 hónapja
Értékeld a videót:
7 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Miért érdemes utazási irodánál érdeklődni az utazásokról?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Miért érdemes utazási irodánál érdeklődni az utazásokról?

  2008. május 4. 21:17:39 |

  Készítette: interpress_nora

  Mindenképpen érdemes utazási irodához fordulni, ha távolabbi vagy ismeretlen nyaralóhelyre szeretne utazni valaki vagy ha kérdései vannak vízum-ügyintézéssel és utasbiztosítással kapcsolatban.

  Miért érdemes utazási irodánál érdeklődni az utazásokról? részlet

 • Amire szükségünk lesz

  útlevél
  úticél
 • Miről érdeklődhetünk az utazási irodákban

  Vannak kifejezetten olyan utazási irodák, amelyek több utazásszervező cégnek is értékesítik az útjait. Ide több út befut, ilyen helyen az utas nagyobb kínálatból válogathat, és az utazási irodában dolgozók ki tudják választani a legkedvezőbb utat. Az utazási irodában dolgozók át tudják adni az adott országról, szállodáról a kívánt információt. Előfordulhat, hogy a prospektusban nagyon szépek a fotók a szállodáról, de a környéke esetleg olyan lepusztult, hogy ha esetleg oda utazik valaki egy-két hétre, esetleg ki sem tud mozdulni a szállodából. Ezért mindenképpen érdemes kikérni az utazási irodákban dolgozók véleményét a szállodáról, az ottani ellátásról, mert az utazási irodákban minden esetben visszafutnak az információk a prospektusban megjelentetett szállodákról, országokról.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Miso (13 éve, 7 hónapja)
2008. december 19., 13:20:21 , kommentjeim száma: 3 db

0  +1  -1 

5

Kedves Barátom, sem abból nincs hasznom, ha utazási irodával utazol, sem az ellenkerzőjéből - nyugdijas vagyok. Csak véleményemet és szerény tapasztalataimat írtam le. Dolgoztam az IBUSZ-nál, Express-nél, Budapest Touristnál stb., majd saját irodát nyitottunk. Ott viszont csak beutaztatással foglalkoztam. A külföldi partnerekkel való tárgyalás alapján szűrtem le azon véleményemet, hogy ha egy országot emberekkel, viszonyokkal, mentalitással, konyhával stb. meg akarok ismerni, akkor saját magadnak kell mindent kijárni, megtapasztalni.
Arról egy utazási iroda nem tehet, hogy a társasút során az egyűttutazók mind a saját országodból valóak, ez így természetes, de ezáltal csökken annak valószínűsége, hogy benszülöttekkel ismerkedhessek meg. Legszívesebben az ottaniak lakásában lakom, mert így ismerem meg leginkább lakási és emberi viszonyaikat. Hasónlóan én is felajánlom a házamat hasonlóabn gondolkodóknak. Ha érdelek, nézd meg a:
www.couchsurfing.com vagy a www.hospitalityclub.org oldalakat.
ZeroCool.hu (13 éve, 7 hónapja)
2008. december 19., 12:54:30 , kommentjeim száma: 1385 db

0  +1  -1 

4

...válasz Miso 3. kommentjére:
Nem, nem tévedek, már bocs, de nem voltál ott az útjaimon, hadd tudjam jobban, hogy hogy sikerültek Amúgy az igazán jó tanácsa az lenne, ha leírnád azon irodák nevét, akikről rossz a tapasztalatod, és akkor ahhoz nem mennek a jó népek, akik elolvasnak. Ellenkező esetben ez csak önreklámozás, mert mondjuk neked pont abból van hasznod, ha az emberek nem utazási irodánál utaznak. Köszi
Miso (13 éve, 7 hónapja)
2008. december 19., 12:15:27 , kommentjeim száma: 3 db

0  +1  -1 

3

Tévedsz, én 30 évig utazási irodánál dolgoztam és idegenvezető is voltam, és láttam, hogyan manipulálják az utasokat a szerint, hogy mi az irodának a legkedvezőbb. Adott esetben a valóságot teljesen elhallgatják, így kiszolgáltatott lesz az utas.
A tudás hatalom! = ezzel él/visszaél az iroda...
Soha nem utaztam irodával, és bármely országot is csak így lehet igazán megismerni, nem a busz ablakán kersztül, becsődítve egy étterembe, bóvlikat eladva nekik Ez kicsit munkaigényesebb talán, de valós eredményre juthatunk.
ZeroCool.hu (13 éve, 7 hónapja)
2008. december 19., 09:58:46 , kommentjeim száma: 1385 db

+1  +1  -1 

2

...válasz Miso 1. kommentjére:
Az tény, hogy meg kell válogatni kivel mész, és az is látszik a hozzászólásodból, hogy téged már vertek át. Egyszer nekem is volt rossz tapasztalatom egy bizonyos céggel, de legtöbbször teljesen jó volt! Úgyhogy továbbra is azt mondom, hogy utazási iroda, csak nem a sarki fűszeres mellett
Miso (13 éve, 7 hónapja)
2008. december 19., 00:58:43 , kommentjeim száma: 3 db

+1  +1  -1 

1

Miért NEM érdemes utazási irodához fordulni???
Csinos fiatal lányok ülnek az asztalnál, akik életükben alig jártak valahol. igazi tapasztalatokkal nem bírnak, néhány közhelyet szajkóznak. A konkurenciaharc miatt ezeket az informátorokat alig egy-két helyre tudnak elutaztatni, főkép a külföldi partner jóvoltából, ahol nem a problémák derülnek ki, hanem a partner utazási irodák képviselőit elkábítsák, véleményüket szubjektivizálják. minden utazási irodának érdeke bizonyos utak minden áron történő értékesítése. Természetesen itt az utazó lehet csak az áldozat. A jó érétékesítés érdekében az iroda minden pozítívumot felsorol, mig a negatívumokat elhallgatja. Pl: A szálloda 100 m-re van a tengerparttól -igen, de a szálloda és a tengerpart között egy forgalmas út, vasútvonal, vagy üzem van.
Folytathatnám, a lényeg: amig a pénzemért visznek valahova, addig a pénzem megszerzése a lényeg...

Statisztika

Megtekintések száma: 3550 Hozzászólások: 5
- VideoSmart.hu-n: 3550 Kedvencek között: 1
- Más oldalon: 0 Értékelések: 7
interpress_nora kicsi avatar interpress_nora

interpress_nora további videótippjei »

Mindenképpen érdemes utazási irodához fordulni, ha távolabbi vagy ismeretlen nyaralóhelyre szeretne utazni valaki vagy ha kérdései vannak vízum-ügyintézéssel és utasbiztosítással kapcsolatban. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)