Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj

Videó megjelenítési problémák és megoldások

Ha problémáid adódtak a videók megtekintésével, mielőtt e-mailt küldenél, kérjük, olvasd el az alábbiakat - bízunk benne, hogy tudunk segíteni!

Semmi sem jelenik meg a videó helyén?

Videóink megtekintéséhez legalább 7-es Flash Playerre van szükség a gépeden - ahhoz azonban, hogy lejátszónk minden funkcióját ki tudd használni, elengedhetetlen a 10-es verziójú Flash Player telepítése.
Itt megtekintheted, hogy a Te gépeden melyik verzió van pontosan:

Sajnos nem találtunk Flash Player-t. Töltsd le itt!

Ha fent nem jelenik meg a verziószám, az azt jelenti, hogy a gépeden semmilyen Flash-lejátszó nincs, vagy hibásan van telepítve. Ez esetben, illetve ha nem 9-es verziód van, mindenképpen javasoljuk a legújabb Flash-lejátszó telepítését, amelyet erről az oldalról könnyedén letölthetsz és feltelepíthetsz a böngésződ alá, akár Firefoxot, akár Internet Explorert használsz.

Csak a lejátszó jelenik meg, de a videó nem indul el?

Sajnos előfordulhat, hogy valamely, általad telepített szoftver megakadályozza a Flash videók betöltődését. A Kaspersky Internet Security programban, ha például az "Online tevékenység" beállításai között a "Webes víruskereső - objektumok keresése a HTTP forgalomban" be van kapcsolva, akkor ilyen hibával találkozhatsz. Nem mindig érdemes minden beállítást engedélyezni, mert például ilyen esetben is egy biztonságos weboldalt helytelenül jelenít meg a számítógéped!

A videó helyén csak egy kép jelenik meg szöveggel?

Nem regisztrált látogatóink naponta csak két videót tekinthetnek meg oldalunkon. Ez nem feltétlenül két videó végignézését jelenti, csupán két videós aloldal betöltését! Ha a videó helyén csak a videó egy képkockája van és némi szöveg, ezen az oldalon regisztrálhatsz.

A videó az első néhány másodperc után megáll, és nem megy tovább?

Ez egy általános böngésző hiba, nem az oldalban keresendő a probléma. Ha ez a fajta hiba jelentkezik nálad, próbáld csak ki, hogyha mondjuk átmész a YouTube-ra, vagy bármely más, nagyobb videós oldalra, ott ugyanígy fognak viselkedni a videók. A megoldás többfajta lehet, gépfüggő, íme néhány ötlet:
1. indítsd újra a böngészőt, és hívd be ismét az oldalt
2. ürítsd ki a böngésző cache-t, és indítsd újra
3. indítsd újra a gépet, töltsd be a böngészőt és hozd be újra az oldalt

A videó szabálytalan időközönként meg-megáll?

A Flash videó lejátszása úgy működik, hogy az aktuális videófájlt folyamatosan tölti le a böngésző; ha már elegendőt letöltött belőle, automatikusan megkezdi a lejátszást. Ha azonban a lejátszás sebessége gyorsabb, mint a letöltésé (mert például lassú az internet-elérésed), előfordulhat, hogy kicsit megáll a videó, aztán folytatja újra a lejátszást. A lejátszó alján érdemes figyelni a kis csíkot: ha az végigért, már akadásmentesen kell futnia a tippnek!

Hang van, de kép nem jelenik meg lejátszáskor?

Előfordulhat, hogy bizonyos operációs rendszer-böngésző-Flash lejátszó verziók kombinációjából adódóan nem jelenik meg a kép, ha a képernyő nem 24 vagy 32 bites színmélységre van állítva. Ezt könnyedén tudod ellenőrizni, ha Windowsban az Asztalon (Desktop) jobb kattintás után rányomsz a Tulajdonságok (Properties) menüpontra. Itt válaszd a Beállítások (Settings) fület, majd jobb oldalt, az ablak közepe táján látható Színek (Color quality) résznél válaszd minimum a 24-bit (high color) vagy a 32-bit (true color) módot - attól függően, hogy mit bír a grafikuskártyád és a monitorod. Ha nem Windows operációs rendszert használsz, keress hasonló beállítási lehetőségeket.

Van kép, de nincs hangja a videótippnek?

Ha a lejátszás megkezdődött, és semmilyen hangja sincs, először ellenőrizd a lejátszó beállításait.

A lejátszó kezelőfelületén a jobb alsó sarokban található csúszka segítségével beállíthatod a kívánt hangerősséget, a kis ikonra kattintva pedig elnémíthatod teljesen. Ha ezen beállítások sem segítenek, próbálj lejátszani egy teljesen általános zenefájlt a gépeden, mert lehet, hogy egyszerűen kihúzódott a hangszóró kábele a gépből, esetleg a Windows hangbeállításaival nem stimmel valami.

Mindent kipróbáltam, de a probléma még fennáll!

Ha kipróbáltad az összes lehetséges variációt amit fentebb felsoroltunk, és még mindig van valamilyen probléma a megjelenítéssel, vedd fel velünk a kapcsolatot. Írd meg nekünk, hogy melyik filmmel volt problémád, milyen operációs rendszer alól próbálkozol, milyen böngésző program mely verzióját használod. Ez utóbbinak verzióját általában a Súgó (Help) menüpont alatt lévő "Névjegy" (About) oldalon találhatod meg.

Ez történt most


16 órája

AldenTig csatlakozott a VideoSmart-hoz.


19 órája

Thomaszew csatlakozott a VideoSmart-hoz.


2 napja

RonaldPoolf csatlakozott a VideoSmart-hoz.


2 napja

RidgeGova csatlakozott a VideoSmart-hoz.


4 napja

HowardLonfogopigime csatlakozott a VideoSmart-hoz.


4 napja

DavinEa csatlakozott a VideoSmart-hoz.


5 napja

gabor733 a kedvencei közé tette a(z) iPhone tipp: Sebesség mérése kerékpárunkon című tippet.


5 napja

DanielSaw csatlakozott a VideoSmart-hoz.


6 napja

KeganBUS csatlakozott a VideoSmart-hoz.


8 napja

ThomasTig csatlakozott a VideoSmart-hoz.


9 napja

Henrydiunc csatlakozott a VideoSmart-hoz.


11 napja

AlexDug csatlakozott a VideoSmart-hoz.


11 napja

ArktiTor csatlakozott a VideoSmart-hoz.


12 napja

AustinEa csatlakozott a VideoSmart-hoz.


12 napja

PromotionKip csatlakozott a VideoSmart-hoz.


13 napja

RonaldBUS csatlakozott a VideoSmart-hoz.


13 napja

vendeg33 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan játsszunk Heavy-vel a Team Fortress 2-ben? című tippet.


13 napja

vendeg33 a kedvencei közé tette a(z) Hogyan játsszunk Sniper-rel a Team Fortress 2-ben? című tippet.


14 napja

PhilipEviff csatlakozott a VideoSmart-hoz.


15 napja

AgnesBlete csatlakozott a VideoSmart-hoz.