Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 12 éve, 7 hónapja
Értékeld a videót:
2 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan lehet leszokni a dohányzásról a biorezonancia segítségével? 2. rész" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Hogyan lehet leszokni a dohányzásról a biorezonancia segítségével? 2. rész

  2008. április 23. 22:14:26 |

  Készítette: svarga

  A biorezonancia, mint a XX. század végének és a XXI. század elejének forradalmian új, energia-informatikai gyógyító módszere, rendkívül széles körben alkalmazható. A legáltalánosabban ismert ezek közül a dohányzásról való leszoktatás módszere.

  Hogyan lehet leszokni a dohányzásról a biorezonancia segítségével? 2. rész részlet

 • Mi a módszer lényege?

  Sokan nekifutottak a leszokásnak másféle módszerekkel, többnyire sikertelenül. A módszer elve lényegében arról szól, hogy amikor egy cselekvést elvégzünk és azt megismételjük, akkor bizonyos ismétlődési szám után rögzül ez az információ a DNS-ünkben. A DNS szinte határtalan kapacitással rendelkezik, és ezeket a rögzített lenyomatokat, biológiai lenyomatoknak, vagy más néven engramoknak hívunk. A szenvedélybetegségek alapja pl. a dohányzás esetében az, hogy három-négy alkalom után a kezdeti kellemetlen érzések után már élvezni kezdik a dohányzást az emberek, becsapva ezzel a saját szervezetüket, és ezek a jelek rögzülnek. Ha valaki abba szeretné hagyni a dohányzást, ezek a bizonyos jelek arra stimulálják, hogy újra a kezébe vegye a cigarettát. Ugyanez ismétlődik az alkohollal, a szerencsejátékkal, de még a mobiltelefonálással is.
 • Hogyan lehet kigyógyulni a szenvedélybetegségből?

  A biorezonancia segítségével levesszük a szervezet saját jeleit és visszavezetjük a szervezetbe, de párhuzamosan levesszük azokat az információkat, amelyek a szenvedélybetegségre jellemzők. Pl. a páciens a legutolsó cigarettáját félig elszívja, majd beletesszük egy edénybe, mely levesszük róla az energia-informatikai jelet, ami csak az illetőre vonatkozik. Ezt is bevezetjük a szervezetébe, csak 180 fokkal elforgatva és ezáltal történik meg a jelkioltás.
 • Hogyan működik ez a gyakorlatban?

  A páciens elhozza az utolsó, félig elszívott cigarettáját, ezt belehelyezzük egy tégelybe, majd különböző elektródákat helyezünk a karjára, köldökére, és lezajlik egy számítógépes program által vezérelt jelkioltási gyakorlat. Ehhez laptopot és egy speciális biorezonancális készüléket használunk, MCC a rövidítése. A piacon alkalmaznak másféle készülékeket, ez teljesen magyar fejlesztésű darab és rendkívül hatékony. Mivel már ötödik éve használjuk, több tízezer gyógyult esetről tudunk beszámolni, a hatásfok kb. 80% az első kezelés után. Ez akkor is bekövetkezik, ha valaki nem akar leszokni a dohányzásról, de akkor is, ha segíti. Ha valaki mentálisan segíti ezt a folyamatot, akkor még hatékonyabban lehet segíteni rajta.
  Fontos, hogy a dohányzásról való leszokás napján és a rákövetkező nap legalább két és fél, három liter, de ha lehet, még több tiszta vizet igyunk, mert azok a méreganyagok, amelyek felgyülemlettek a szervezetben, kiutat kell, hogy találjanak. Mivel a program része a speciális méregtelenítés, ezért elvonási tünetek nincsenek ennél a leszokási módszernél. A legtöbb szenvedélybeteg azért nem tud leszokni, mert az elvonási tünetet csak úgy tudja orvosolni, hogy újabb szálra gyújt rá vagy újabb pohár után néz. Ez az alapja a dohányzásról való leszoktatásnak.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
ZeroCool.hu (12 éve, 5 hónapja)
2008. július 3., 13:56:44 , kommentjeim száma: 1385 db

0  +1  -1 

2

Mi? Nem is értem mit írsz. Én már voltam nála, és bár nem dohányzással kapcsolatos dologban, de segített. Szóval érdekes, hogy egyesek úgy próbálnak véleményt nyilvánítani, hogy... inkább nem mondom végig, mert harag lenne belőle.
ismeretlen (12 éve, 5 hónapja)
2008. július 3., 12:06:34 , kommentjeim száma: 0 db

0  +1  -1 

1

végén kiderül hogy ez a valami mágus féle okkult modszereket alkalmazó emberke vagy
nem tul okos ha ez igy van

Statisztika

Megtekintések száma: 5793 Hozzászólások: 2
- VideoSmart.hu-n: 4766 Kedvencek között: 1
- Más oldalon: 1027 Értékelések: 2
svarga

svarga további videótippjei »

A biorezonancia, mint a XX. század végének és a XXI. század elejének forradalmian új, energia-informatikai gyógyító módszere, rendkívül széles körben alkalmazható. A legáltalánosabban ismert ezek közül a dohányzásról való leszoktatás módszere. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)