Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 15 éve, 10 hónapja
Értékeld a videót:
6 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Mire figyeljünk ha nem akarunk elhízni, vagy ha fogyókúra előtt állunk? – 1. rész" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Mire figyeljünk ha nem akarunk elhízni, vagy ha fogyókúra előtt állunk? – 1. rész

  2008. május 5. 23:11:48 |

  Készítette: svarga

  A mai kor emberének a leggyakoribb problémája a testsúlya. Sajnos a korunk embere elhízott a világ nyugati részén, ellentétben a keleti világgal, ahol másféle táplálkozási és kulturális szokások vannak.

  Mire figyeljünk ha nem akarunk elhízni, vagy ha fogyókúra előtt állunk? – 1. rész részlet

 • Minek köszönhetjük azt, hogy 30-50 év alatt elhízott a nyugati jóléti társadalom?

  Elsősorban a jólét miatt, ami miatt az emberek több ételt vesznek magukhoz, mint amire szükségük van. Másodsorban a kikészített, tartósított, dehidrált ételek miatt, amelyek azért okoznak hízást, mert nem természetesek az ember számára. A DNS-ünkbe kódolt felismerés nem mindig eredményes ezek esetében, tehát testidegenként érzékeli a szervezetünk. Az immunrendszer mint testidegen anyagot azonosítja és azonnal megpróbálja közömbösíteni és kivezetni a szervezetből. Addig, ameddig a méregtelenítő szervünk (a máj), és a kiválasztó szerveink (vese, tüdő, bőr) normálisan működnek, addig nincs is ezzel baj. Probléma mindig akkor adódik, ha a szervezetünkbe bevitt, és az ott keletkezett méreganyagoknak a mennyisége meghaladja a kivezetett méreg- és salakanyagok mennyiségét.
 • Mit kezd a szervezetünk a bent maradt anyagokkal?

  Védekezésképpen, mivel ezek savas kémhatásúak és tönkretennék teljesen a szervezetünket, zsírba csomagolva raktározzák el. Férfiaknak deréktájra, nőknek pedig a fenekükre, combjukra, ráadásul egy végtelenül kellemetlen jelenséget hoznak létre, a cellulitiszt (narancsbőrt). Azért alakul ez ki, mert a sejt közötti állományba is lerakódnak ezek a zsírba csomagolt méreganyagok. Lehetnek még hormonális, illetve betegség miatti elhízási okok, jelen esetben az előzőeket fogjuk jobban megvizsgálni.
 • Az evés szenvedélybetegség?

  Igen, ugyanúgy szenvedélybetegség, mint a dohányzás, alkohol-, vagy kávéfogyasztás, mert az emberek szeretethiányban szenvednek és a szeretethiányt kompenzálják úgy, hogy megjutalmazzák saját magukat, ezek az ún. jutalomfalatkák. Ha valakit nagy öröm ér, nagy vacsorát csap, de ha nagy bánata van, akkor is nagy vacsorát csap.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
ZeroCool.hu (15 éve, 1 hónapja)
2009. január 4., 19:05:29 , kommentjeim száma: 1385 db

2

...válasz jasmina62 1. kommentjére:
Köszönjük szépen az ajánlást, Sándor nevében is azt hiszem
jasmina62 (15 éve, 1 hónapja)
2009. január 4., 13:22:56 , kommentjeim száma: 2 db

1

Gratulálok !!!! Mindent elmondanak a felvételek, ezeket mindenkinek látni kellene. Ismerőseimnek biztosan fogom is ajánlani, mert én ha ezeket eddig elmondtam, nekem nem hitték. Remélem ez meggyőző lesz a szakember szájából. Közérthető, szabatos a fogalmazás, egyszerűen - nagyszerű !!!!!!!!

Statisztika

Megtekintések száma: 3405 Hozzászólások: 2
- VideoSmart.hu-n: 3405 Kedvencek között: 1
- Más oldalon: 0 Értékelések: 6
svarga kicsi avatar svarga

svarga további videótippjei »

A mai kor emberének a leggyakoribb problémája a testsúlya. Sajnos a korunk embere elhízott a világ nyugati részén, ellentétben a keleti világgal, ahol másféle táplálkozási és kulturális szokások vannak. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)