Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 16 éve
Értékeld a videót:
8 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Mire figyeljünk ha nem akarunk elhízni, vagy ha fogyókúra előtt állunk? - 4. rész" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Mire figyeljünk ha nem akarunk elhízni, vagy ha fogyókúra előtt állunk? - 4. rész

  2008. május 23. 23:17:24 |

  Készítette: svarga

  Azoknak az embereknek, akik hosszú éveken keresztül visszaesőként, különböző fogyókúrák jojó csapdájába kerültek - azaz mindig többet gyarapszik a testsúlyuk a fogyókúra végén, mint amennyi előtte volt -, a káposztaleves-kúra lehet a megoldás a fogyásra.

  Mire figyeljünk ha nem akarunk elhízni, vagy ha fogyókúra előtt állunk? - 4. rész részlet

 • Milyen hatása van ennek a kúrának?

  Igaz, aki ezt megcsinálja, jó eséllyel nem fog többet káposztát enni az életében. Ám a jelenleg ismertetett módszer ennél hatásosabb, ugyanis nagyon jóízű káposztalevest készíthetünk. Ha káposztalevest fogyasztunk, az sokkal több energiát vesz el a szervezettő, mint amennyi hasznosul belőle, tehát fogyasztó. A benne lévő zeller pedig vízhajtó hatású. Tehát egy hét alatt ezzel férfiak 4,5-9 kg-ot veszítenek, ami elsősorban vízvesztés. A nők pedig 3,5-6 kg-ot veszíthetnek. Ez azért különböző, mert másféle zsírszövet van a férfiakon és más a nőkön.
 • Mire figyeljünk a kúra alatt?

  Ne éhezzünk közben, tehát gyümölcsöt és zöldséget korlátlan mennyiségben fogyaszthatunk, illetve különböző napokon ehetünk csak húst, csak szénhidrátot, vagy csak keményítőt, természetesen nyers zöldségekkel körítve. Ennek a kúrának a végrehajtása nagy lökést ad a fogyni vágyóknak. Ezután a kúra után nem szabad visszatérni a korábbi táplálkozáshoz, hanem a reformtáplálkozás alapelemeit közbeiktatva kell folytatni a fogyókúrát. Nem kell vegetáriánusnak lenni, tehát aki nem érez erre indíttatást, ehet továbbra is állati fehérjéket, csak jóval kevesebbszer, maximum heti háromszor. Azt is variáljuk úgy, hogy egyik nap pl. tejet, tejterméket, másik nap tojást, harmadik nap valamilyen húsfélét együnk.

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 4097 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 4097 Kedvencek között: 3
- Más oldalon: 0 Értékelések: 8
svarga kicsi avatar svarga

svarga további videótippjei »

Azoknak az embereknek, akik hosszú éveken keresztül visszaesőként, különböző fogyókúrák jojó csapdájába kerültek - azaz mindig többet gyarapszik a testsúlyuk a fogyókúra végén, mint amennyi előtte volt -, a káposztaleves-kúra lehet a megoldás a fogyásra. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)