Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 15 éve, 4 hónapja
Megtekintve: 11478
Értékeld a videót:
11 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Modell karrier fiataloknak - 1. rész, Így kezdj bele" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Modell karrier fiataloknak (6)

 • Nyomtatás

  Modell karrier fiataloknak - 1. rész, Így kezdj bele

  2009. február 17. 08:25:42 |

  Készítette: newyork

  Szeretnénk, ha a lányok mindenféleképpen különbséget tudnának tenni a divatmodellek és a különböző férfimagazinokban pózoló lányok között.

  Modell karrier fiataloknak - 1. rész, Így kezdj bele részlet

 • Kik jelentkezzenek modellnek?

  A divatmodell minimum 173 centi magas, vékony testalkatú, izmosabb, alakítható külsejű, szabályos arcú kell, hogy legyen.
  Fontos, hogy az emberek különbséget tudjanak tenni, hiszen ha ügynökséghez fordul valaki, a szülők és a lány bizalmát is el kell nyerni. Minden szülő attól fél, hogy a lánya magazinokban félmeztelenül fog szerepelni, de ez a divatmodellkedés fogalmába nem fér bele.
  A modellpályán való elinduláshoz feltétlenül szükséges, hogy a lány betöltse a 14. életévét, de még ne érje el a 20-at. Ahhoz, hogy valaki profi modell legyen, minimum 2 éves tanulóidőszak szükséges. 24-25 éves korukra a lányok kiöregszenek a szakmából. A szülők felelőssége, hogy a megfelelő ügynökséget találják meg. Magyarországon rengeteg ügynökség létezik, professzionális kb. 10, de ebből 5 az, amelyik nemzetközi színtéren is dolgozik.
  A modellkedésnél centiméterekben mérjük, hogy megfelelő-e a lány alakja. A nagyközönség a 90/60/90-et szokta emlegetni, de nem feltétlenül kell ennek így lennie, hiszen ezt testalkattól függ. Fontos, hogy a csípő maximálisan a 90 centit érje el, több ne legyen, nemzetközi ügynökségnél ennél nagyobb csípőbőséggel esélytelen az elhelyezkedés.
  Általában a gimnáziumokban azok a lányok, akiknek teltebb a keblük és a fenekük is nagyobbacska, tehát a teltebb típusúakból sose lesz professzionális modell. A magas, vékony, kicsit fiúsabb alkatú lányokat keresik az ügynökségek, akik nem festik magukat, nem platinaszőkék és nincs műkörmük sem. Az ilyen lányoknak általában nincs önbizalmuk, hogy jelentkezzenek, de jó eséllyel az ilyen alkatúakból lesz szupermodell.
  Fiatal fiúknál is jellemző, hogy inkább a kigyúrtak jelentkeznek modellnek, de az igazi fiúmodellek nagyon vékonyak és kisportoltak. Minimum 184 cm szükséges, a korhatár magasabb, 15-16 éves kortól 23 éves korig bátran jelentkezhetnek, a fiúk akár 28 éves korukig tudnak modellkedni.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
newyork (15 éve, 2 hónapja)
2009. április 3., 18:26:59 , kommentjeim száma: 2 db

2

...válasz szimi... 1. kommentjére:
info@royalmodels.hu, ezen az email címen lehet jelentkezni az ügynökséghez
szimi... (15 éve, 2 hónapja)
2009. április 2., 20:19:24 , kommentjeim száma: 1 db

1

Azt szeretném kérdezni hogy akivel az interjút készitették ő egy ügynökség munkatársa ???
As ha valaki tud egy ügynökségről valami internet cimet azt megköszönném ha eljuttatná hozzám.

Statisztika

Megtekintések száma: 11478 Hozzászólások: 2
- VideoSmart.hu-n: 10538 Kedvencek között: 6
- Más oldalon: 940 Értékelések: 11
newyork kicsi avatar newyork

newyork további videótippjei »

Szeretnénk, ha a lányok mindenféleképpen különbséget tudnának tenni a divatmodellek és a különböző férfimagazinokban pózoló lányok között. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)