Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 15 éve, 1 hónapja
Értékeld a videót:
8 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Modell karrier fiataloknak - 5. rész, Külföldi munka" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Modell karrier fiataloknak (6)

 • Nyomtatás

  Modell karrier fiataloknak - 5. rész, Külföldi munka

  2009. március 26. 16:46:55 |

  Készítette: newyork

  A szülőknek azt tudniuk kell, hogyha a gyermekük professzionálisan szeretne modellkedni akkor ahhoz hozzátartozik a külföld és az utazás.

  Modell karrier fiataloknak - 5. rész, Külföldi munka részlet

 • Mire figyeljenek a szülők ha a gyerekük modell szeretne lenni?

  Magyarországon nincsenek olyan divatházak és cégek, hogy ezt a szakmát professzionális szinten lehessen végezni. Ezért az első évben a modellt Ázsiába küldik ki, ahol különböző magazin- és katalógusfotózásokon, bemutatókon vesznek részt, és ezeket a fotókat fogják az említett könyvbe beletenni. Minél frissebbek a képek, annál jobb egy modell, ez a modellkönyv folyamatosan bővül. Minél jobb valakinek a könyve, annál könnyebben kap majd nagyobb fotózásokra megbízást.
  A 2-3 hónapos kint tartózkodás alkalmával a fiúk és lányok egy modellszálláson laknak, van egy bookerük, és ugyanaz történik, mint itthon, csak épp kint küldik ki bemutatókra a modelleket. Az ázsiai utazás nem kerül pénzbe, a magyar ügynökség veszi fel a kapcsolatot a külföldi ügynökséggel, és a kint ügynökség előlegezi meg a repülőjegyet és a szállás, étkeztetés költségeit. A kint tartózkodás során termelik vissza a pénzt. Minden esetben biztonságban vannak kint a modellek, nem kell félni, hogy bármi történhet, vigyáznak rájuk, csoportosan közlekednek, illetve sofőr viszik őket. A modellek nagyon élvezik ezt az utat, a munka mellett a szórakozás is része a programnak, ráadásul jó élettapasztalat is a fiataloknak.

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 7265 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 7040 Kedvencek között: 7
- Más oldalon: 225 Értékelések: 8
newyork kicsi avatar newyork

newyork további videótippjei »

A szülőknek azt tudniuk kell, hogyha a gyermekük professzionálisan szeretne modellkedni akkor ahhoz hozzátartozik a külföld és az utazás. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)