Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 15 éve, 3 hónapja
Megtekintve: 23481
Értékeld a videót:
12 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Parfüm vásárlási tippek - 1. rész, Hogyan válasszunk illatot magunknak parfümériában?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Parfümvásárlási tanácsok (3)

 • Nyomtatás

  Parfüm vásárlási tippek - 1. rész, Hogyan válasszunk illatot magunknak parfümériában?

  2009. február 19. 14:10:40 |

  Készítette: LeParfum

  A parfümválasztás nehéz dolog. A legtöbb ember azt hiszi, hogy bemegy a parfümériába és az ott látott reklámok vagy színes dobozok alapján el tudja dönteni, hogy mit szeretne - de ezzel nagy bakot tud lőni.

  Parfüm vásárlási tippek - 1. rész, Hogyan válasszunk illatot magunknak parfümériában? részlet

 • Hogyan válasszunk parfümöt?

  Egyszerű oka van annak, hogy ha egy ajándékba kapott parfümöt nem használunk, hiszen mindannyiunknak különböző típusú a bőrünk. Reklámok alapján ne válasszunk parfümöt.
  Egy parfüméria telített az illatokkal, nehezen fogunk megfelelő parfümöt találni magunknak. Idősebb eladótól kérjünk inkább tanácsot, akinek van már tapasztalata. Kb. 5-10 parfümöt tudunk megszagolni egymás után, utána sajnos nem segít a kávé, hanem csak a friss levegő és 20 perc szünet szükséges.
  Nem mindegy, hogy hétköznapi használatra vagy hódításra keresünk parfümöt. Fontos, hogy a bőrünkön működjön a parfüm. Ha a tesztcsíkra fújjuk a parfümöt, annak ha elmegy az oldószer része, a fejillat, szívillat és alapillat együttesét fogjuk megkapni, amit időbeli lefutás választ el egymástól. A legkönnyebben lejövő illatanyagokat fogjuk érezni először, majd úgy tíz perc múlva a tartósabb jegyek következnek, amelyek a szívillatot adják, jóval később, akár hetek múlva a bázisillatot fogjuk érezni. A parfüm egy időben lezajló történet, tehát egy gyors szaglás után nem lehet eldönteni, melyik illik hozzánk. A legjobb megoldás, ha kivisszük a tesztcsíkokat a parfümériából és nyugodt körülmények között megszagolgatni mindegyiket. Ha valamelyik szimpatikus, azt fújjuk fel a bőrre, a csuklóra, de ne közelről, hanem a levegőbe fújjunk egy illatpermetet, és húzzuk bele a kezünket. Ezzel a módszerrel tudjuk megnézni, melyik parfüm harmonizál legjobban a bőrünkkel.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
LeParfum (15 éve, 2 hónapja)
2009. február 28., 11:27:09 , kommentjeim száma: 2 db

3

Köszönöm a kedves sorokat.
Ma már - a luxushoz jobban értő, vagy szerencsésebb történelemmel rendelkező országokban rég megszokott szolgáltatásként - elérhető a Személyes Parfümtanácsadás Magyarországon is, a Cukor utcai Le Parfum Parfümériában, egy előre egyezetett időpontban: Személyes Parfümtanácsadás
VideoSmart.Team (15 éve, 3 hónapja)
2009. február 19., 17:20:09 , kommentjeim száma: 115 db

2

...válasz Julcsi 1. kommentjére:
Lesz még folytatása a videónak! Az úriember elérhetőségét itt találod: www.leparfum.hu
Julcsi (15 éve, 3 hónapja)
2009. február 19., 16:43:53 , kommentjeim száma: 12 db

1

Remek volt. Soha életemben nem hallottam még ilyen igazi szakembert erről a területről. Legszívesebben őt magát kérném meg, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő parfümöt. Ha bemennék egy üzletbe és az általa javasolt max 5 papírcsíkkal távoznék, megígérvén, hogy majd a következő nap jelentkezem a kiválasztott illattal. az eladó azt gondolná, hogy nem akarok vásárolni és jó kifogást találtam arra, hogy egy csomó tesztert kipróbálhassak. Tehát hol található az úr?

Statisztika

Megtekintések száma: 23481 Hozzászólások: 3
- VideoSmart.hu-n: 12108 Kedvencek között: 13
- Más oldalon: 11373 Értékelések: 12
LeParfum kicsi avatar LeParfum

LeParfum további videótippjei »

A parfümválasztás nehéz dolog. A legtöbb ember azt hiszi, hogy bemegy a parfümériába és az ott látott reklámok vagy színes dobozok alapján el tudja dönteni, hogy mit szeretne - de ezzel nagy bakot tud lőni. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)