Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 16 éve, 6 hónapja
Megtekintve: 10112
Értékeld a videót:
12 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan telepítsünk kiegészítőket Firefox alá?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

 • Nyomtatás

  Hogyan telepítsünk kiegészítőket Firefox alá?

  2008. január 19. 23:16:00 |

  Készítette: Payskin

  A Firefox önmagában nem sokkal okosabb, mint az Internet Explorer, azonban kiváló kiegészítőkkel bővíthetjük tudását, amelyek kényelmesebbé teszik a böngészést, illetve új funkciókkal szerelik fel.

  Hogyan telepítsünk kiegészítőket Firefox alá? részlet

 • Amikre szükségünk lesz

  Internet
  ingyenesen letölthető Firefox kiegészítők
 • Mit tölthetünk le?

  Menjünk el a www.mozilla.com oldalra és kattintsunk az Add-ons feliratra a képernyő tetején. Egy olyan oldalra jutunk, amely összefoglalja mindazon dolgokat, amiket letölthetünk a Firefoxhoz (kiegészítőket, a grafikus megjelenítést változtató témákat, szótárakat, a különböző keresőmotorokat, illetve beépülő modulokat).
 • Rengeteg kiegészítő

  A Firefox talán azért is olyan népszerű, mert nagyszámú kiegészítő tölthető le hozzá - ezeket a készítők kategóriákba sorolták, ezek alapján is böngészhetünk közöttük; az oldalon lejjebb görgetve kiemelve megtaláljuk legnépszerűbb, illetve a legújabban megjelenteket. A népszerűkre (More) kattintva betöltődik a kiegészítők listája, láthatjuk a címét, egy képernyőképet róla, illetve egy rövid leírást. Mi most a Download Statusbart fogjuk kipróbálni, amely a Firefox letöltését fogja átalakítani és új tulajdonságokkal felvértezni.
 • Download Statusbar

  Kattintsunk a kiegészítő címére, és máris a hozzá tartozó oldalt látjuk, ahol hosszabb (angol nyelvű) leírást találunk róla. Minden kiegészítőt pontoznak, értékelnek a felhasználók, a Download Statusbar nagyon jó pontszámokat kapott, bátran letölthetjük. Kattintsunk a zöld Install Now gombra - megjelenik egy figyelmeztetés (és egy kis ideig nem is tudjuk megnyomni a Telepítés most gombot), hogy csak megbízható forrásból származó programokat telepítsünk. A Mozilla weboldala egy tökéletesen megbízható forrás, ezért kattintsunk bátran a Telepítés most gombra, majd várjuk meg, amíg letöltődik gépünkre a modul. A kiegészítő a Firefox újraindítása után fog életre kelni.
 • Hol keressem?

  Az Eszközök menü Kiegészítők pontjára kattintva láthatjuk, hogy mik vannak feltelepítve a Firefox alá. A Download Statusbar beállításait is itt tudjuk megváltoztatni, ha a Beállítások gombra kattintunk. Próbáljuk most ki, hogy mit is változtattunk a kiegészítéssel a Firefoxban. Töltsük le például a Firefox legújabb változatát - amint megkezdődik a letöltés, a bal alsó sarokban megjelenik egy új sáv a képernyő alján, ahol a letöltéseket kísérhetjük figyelemmel.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Payskin (15 éve, 10 hónapja)
2008. szeptember 3., 13:38:22 , kommentjeim száma: 47 db

4

...válasz egyuri 3. kommentjére:
Bocs, egyuri, de én nem használok hozzá skineket, ezért nem tudok segíteni. Gondolom, a mozilla oldalán találsz 3-assal kompatibilis skineket, illetve a tieidnek is elkészül talán az új verziója.
egyuri (15 éve, 10 hónapja)
2008. augusztus 27., 19:08:42 , kommentjeim száma: 12 db

3

Hali.letöltöttem a mozilla 3.0.1 legujabb verziot.sajnos a honlapjukon egyetlen témÁval sem kompatibilis.(legalabb is ez a felirat ugrik fel).tudnál-e javasolni valamit?hogyan tudnék témát letölteni a 3.0.1-hez,vagy ez valami hiba?segitségedet előre is köszönöm.
Payskin (16 éve, 1 hónapja)
2008. május 28., 12:35:43 , kommentjeim száma: 47 db

2

Á, dehogy! :-)

Egyrészt ez egy valamilyen mikrofon, hangkártya és tömörítés által agyontorzított hang, még az enyémre se nagyon hasonlít. De Ádámnak sem ilyen a hangja szerintem. Ha legközelebb találkozom vele, majd fülelek. :-P
laca008 (16 éve, 1 hónapja)
2008. május 27., 17:56:27 , kommentjeim száma: 7 db

1

Tökre olyan hangja mint a Kis Ádámnak

Statisztika

Megtekintések száma: 10112 Hozzászólások: 4
- VideoSmart.hu-n: 10112 Kedvencek között: 15
- Más oldalon: 0 Értékelések: 12
Payskin kicsi avatar Payskin

Payskin további videótippjei »

A Firefox önmagában nem sokkal okosabb, mint az Internet Explorer, azonban kiváló kiegészítőkkel bővíthetjük tudását, amelyek kényelmesebbé teszik a böngészést, illetve új funkciókkal szerelik fel. (több infó) (kevesebb infó)

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)