Facebook bejelentkezés
Üdvözlünk az oldalon!
Lépj be, vagy regisztrálj
Felvéve: 12 éve, 2 hónapja
Értékeld a videót:
7 szavazat alapján
Értékeléshez lépj be!

további opciók »

A(z) "Hogyan böjtöljünk? 2. rész - kinek ajánlható?" című videótipp megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
Neved:

E-mail címed:

Címzett e-mail címe:
Üzenet (opcionális):

Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik:

 • Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem.

Ha van egy kis időd, nézz szét meglévő klubjaink között!

Kapcsolódó sorozat: Böjtölés egészségesen (13)

 • Nyomtatás

  Hogyan böjtöljünk? 2. rész - kinek ajánlható?

  2008. március 18. 11:22:14 |

  Készítette: Napsugar

  A szervezetünkben felhalmozódó salak- és méreganyagokat, a lerakódott savakat érdemes rendszeresen kiüríteni, melynek egyik legjobb módja a léböjt-kúra.

  Hogyan böjtöljünk? 2. rész - kinek ajánlható? részlet

 • Kiknek ajánlható

  Pubertáskor után, tehát amikor már kifejlődött a szervezet és nincs növekedésben, onnantól kezdve bárkinek ajánlható, aki meg akarja előzni a komolyabb betegségeket, illetve szeretné karbantartani a szervezetét és hosszan megőrizni az egészségét. Fontos hangsúlyozni, hogy léböjt-kúrát, tehát három napnál hosszabb méregtelenítést csak szakember felügyeletével szabad végezni. Fontos tudni, hogy milyen szabályai vannak a böjtölésnek, milyen esetekben szabad, illetve nem szabad böjtölni, mindig kérjük ki szakértő vagy orvos tanácsát.
 • Mi gyógyítható léböjttel

  Nagyon sok olyan betegség van, ami léböjttel gyógyítható vagy javítható. Ilyenek a gyulladásos betegségek, a reumatikus problémák, emésztési problémák, fejfájás, krónikus fáradékonyság. Tulajdonképpen az ellenjavallatok kivételével felsorolható az összes kórállapot.
 • Ellenjavallatok

  A daganatos betegségek, a kóros soványság vagy fogyás, pajzsmirigy-túlműködés, tuberkolózis, és a cukorbetegség inzulinnal kezelt változata, amikor nem szabad böjtölni. Várandós kismamáknak és szoptatós anyukáknak sem szabad böjtölni, ilyenkor ugye a gyerek felépítése a cél, nem jó méreganyagokat előhozni a szervezetből.
 • Hogyan zajlik a méregtelenítés

  A szervezet, mivel nem kap kívülről tápanyagot, csak leveket viszünk be, elkezdi lebontani a mérgező, a káros, majd a haszontalan dolgokat, és csak nagyon hosszú éhezés után kezd el a szervezet hozzányúlni a számunkra valóban fontos dolgokhoz. Ez nem az jelenti, hogy el fogunk gyengülni, hogy leépül az izomzatunk, hanem a lerakódott káros anyagok fognak csupán kiürülni a szervezetből.

Vélemények, hozzászólások

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél Te az első!

Statisztika

Megtekintések száma: 6865 Hozzászólások: 0
- VideoSmart.hu-n: 5090 Kedvencek között: 7
- Más oldalon: 1775 Értékelések: 7
Napsugar

Napsugar további videótippjei »

Napsugár Életház
2030 Érd, Esztergályos utca 71
www.napsugarelethaz.hu

Videó beillesztése:

(hogyan működik?)